TYSKLAND: — I Langenau er det stor sorg over denne ulykken. På et så lite sted som vårt kjenner alle seg som naboer. Og det ble tidlig klart hvilken familie dette dreide seg om, sa borgermester Martin Antonow i Brands-Erbisdorf i går til avisen Freie Presse.

Brands-Erbisdorf er i Wikipedia oppført med 10.700 innbyggere. Forstaden Langenau som foreldrene kom fra, ligger tre kilometer sørvest for bysenteret, og har en befolkning på 2724. ## Ble overrasket

Den tyske avisen siterer norske VG på at familien - foreldrene, datter og datterens forlovede - hadde blitt overrasket av en snøstorm under oppholdet i Sirdal. Journalisten i Freie presse skriver videre at tre døde er funnet, og at søket etter den fjerde - datterens 36-årige kjæreste fortsatte gjennom helga.

LES også: Avslutter leting etter savnet skiløper (36)

I følge tyske medier, har familien i Langenau ytterligere voksne barn, samt ett mindreårig, som ikke var med på ferieturen. Faren (58) arbeidet i ledelsen til Ibotec i Frankenberg, et selskap som produserer blant annet syntetisk gummi. Moren (55) hadde en lederstilling innen pleie og omsorg i Langenau.

I følge tysk politi, er fortsatt ingen av de fire meldt savnet.