**KRISTIANSAND: Høy musikk

01.21:** Politiet fikk melding om høy musikk fra en fortøyd båt ved Langfeldts allmenning, altså båthavna like ved festningen. En patrulje rykket ut og fikk roet ned musikken. Ordensmyndigheten fikk ikke flere meldinger fra området etter at musikken var roet ned.

**GRIMSTAD: Knust rute

02.26:** Det ble meldt om skadeverk i Odden bisto på Vesterled. Tre unge menn som ventet på drosje ventet i området like før. Den ene av mennene (20) skal ha knust vinduet.

– Patruljen fant ut hvor de hadde tatt drosje. Han erkjente forholdet og var villig til å erstatte ruta, sier operasjonsleder Dag Kjær ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

**KRISTIANSAND: Slo lens

02.40:** En mann (43) ble anmeldt etter å ha urinert på offentlig sted i Tollbodgata. Mannen ble dimittert på stedet.

**KRISTIANSAND: Basketak

02.51:** – Viking redningstjeneste tok en mann på fersken da han holdt på å dille med en bil. Det ble et lite basketak. Vedkommende ble anmeldt for å ha kommet med trusler, sier operasjonsleder Kjær.

Hendelsen skjedde ved bilbergingsfirmaets lokaler i Ægirs vei på Lund. Den pågrepne mannen (46) ble kjørt til politiarresten ved Kristiansand politistasjon.

**LINDESNES: Utforkjøring

06.15:** Les mer i egen sak.

**VENNESLA: Innbrudd

07.20:** I løpet av natta har det vært et innbrudd i en garasje i Vennesla. Et golfsett er blitt stjålet. Saken anmeldes.

**KRISTIANSAND: Innbrudd og hærverk

07.21:** Noen har tatt seg inn i en garasje i Morkelstien i Kristiansand. Et brannslukningsapparat ble stjålet. Det ble tømt på naboens bil.

**ARENDAL: Trafikkuhell

07.59:** På strekningen mellom Bråstad og Froland krasjet en bilist og en syklist. Syklisten (43) fikk slagskader og ble kjørt til sykehus for sjekk.