KRISTIANSAND: — Det er blitt stjålet en god del alkohol fra stedet, opplyser operasjonsleder Børge Steinsland ved Agder politidistrikt til fvn.no.

Ifølge politiet er det hovedsaklig vin og øl som er blitt stjålet fra Mølla, noe en av ildsjelene bak kulturhuset på Grim, Kjetil Breivik kan bekrefte.

— De har tatt alt og de har kun tatt alkohol, sier Breivik til fvn.no.

Alkoholvarer for en verdi av om lag 12.000 kroner anslås å være stjålet. Ifølge Breivik har tyveriet trolig skjedd en gang mellom søndag kveld og mandag. Politiet har så langt ingen mistenkte i saken.

Tyveriet er en skudd i baugen for Breivik og de øvrige arrangørene som ville bruke pengene fra alkoholen til å videreutvikle det nye bydels- og kulturhuset på Grim.

— Det er veldig kjipt for oss. Dette er noe vi jobber hardt for å få til. Så er det noen som ikke skjønner det og har vært så frekke at de har stjålet det som var igjen av alkohol etter julemarkedet vi hadde i helgen, sier Breivik.

Etter at arrangementet var overstått har hele alkohollageret forsvunnet på mystisk vis. det får følger for kulturhuset.

— Konsekvensen er at de har stukket av med det vi skulle levere tilbake for å kunne bygge ny scene og bygge videre på Mølla, forteller Breivik.

— Det som skjer er at vi må anmelde dette og så får politiet se på saken, sier Breivik og håper på en snarlig løsning.

— Jeg håper at vi kan få oppklaring i dette, slik at vi kan bygge videre få det stedet vi ønsker, sier han med en klar oppfordring til den eller de som står bak tyveriet.

— Hvis den personen som har gjort det vil levere dette tilbake stille og rolig, så hadde det vært fint.