AGDER: – Det har vært en relativt stille natt. Vi har hatt flere meldinger om ordensforstyrrelser og litt privat bråk, men ikke de helt store tingene, opplyser operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Øystein Vellesen.

RISØR: Melding om slagsmål

00.07 fikk politiet melding om at seks til sju ungdommer sloss utenfor en adresse i Risør. Én politipatrulje ble umiddelbart sendt til stedet, men da de kom fram var de involverte borte. Politiet fikk ikke noen flere meldinger på saken.

GRIMSTAD: Sov på gang— og sykkelsti

00.34 fikk politiet melding om at en mann sov på gata i nærheten av gang- og sykkelstien på Biesletta. En patrulje ble sendt til stedet. Det viste seg at det var snakk om en mann i midten av 20- årene som hadde fått for mye å drikke. Vedkommende ble kjørt hjem av politiet.

GRIMSTAD: Trafikkuhell

02.30 fikk politiet melding om et trafikkuhell ved Havstad. En grå stasjonsvogn hadde kjørt i grøfta, og var så blitt forlatt. Bilen hadde truffet en vanningshydrant, og slått hull på denne. Det sprutet derfor vann ut i veibanen, og Veitrafikksentralen ble kontaktet. Når det gjelder bilen har politiet sjekket litt i forhold til eier og fører. De vet hvem som eier bilen, men har ikke klart å komme i kontakt med ham. Vanningshydranten er privateid, og politiet venter nå på en anmeldelse fra eier.

ARENDAL: Slått ned

02.44 påtreffer politiet i Arendal en person som opplyste om at han var blitt slått ned på Madam Reiersen. Mannen, som er rundt 40 år, ble kjørt til legevakten for en sjekk. Han vil muligens anmelde forholdet i ettertid.

KRISTIANSAND: Slått ned

En vekter kom i natt over en person som skulle ha blitt slått ned ved Vestre Kiosk i Kristiansand. En patrulje ble sendt til stedet og de noterte ned navnene på noen vitner til hendelsen. Mannen ble tatt med til legevakten hvor han måtte sy noen sting i bakhodet. Det blir opprettet en sak på forholdet. Fornærmede i saken er i slutten av 30- årene og fra Kristiansand.

KRISTIANSAND: Skadeverk

03.22 fikk politiet melding fra Securitas om at noen hadde knust en rute i Varodd AS sine lokaler i Rigedalen. En patrulje ble sendt til stedet. Det skal ikke være snakk om noe innbrudd, kun skadeverk.

ARENDAL: Melding om innbrudd

04.27 fikk politiet melding om at en innbruddsalarm var blitt utløst på Tveite. Ifølge melder i huset skulle noen ha forsøkt og gjøre innbrudd i et uthus. Han mistenker en navngitt person som han har noe usnakket med. Politiet har innhentet personalia på de involverte og skrevet ut en anmeldelse.

GRIMSTAD: Innbruddsforsøk

05.15 fikk politiet melding fra en huseier i Grimstad som hadde våknet av rare lyder i underetasjen. Melder skal ha sett to unge menn som forsøkte å bryte seg inn i huset. En patrulje ble sendt til stedet, men da de kom til stedet hadde gjerningspersonene stukket av. Politiet venter på en anmeldelse av saken.

LINDESNES: Branntilløp

05.50 fikk politiet melding om et branntilløp i Sør- Audnedal. Det skal ikke være snakk om store skader, og politiet vil sjekke det ut i løpet av lørdag formiddag.

**ARENDAL: Uregistrert ATV

11.00** stoppet en politipatrulje i Arendal en uregistrert ATV. Det viste seg at rammenummeret var strøket bort. I påvente av at eieren skal fremvise papirer på eierskap av ATV-en har politiet tatt hånd om den.

**GRIMSTAD: Syklist truffet av traktor

11.30** møtte to syklister på politistasjonen i Grimstad. De fortalte at en traktor med henger hadde kjørt forbi dem ved den gamle bomstasjonen. Traktoren skal ha svingt inn brått foran dem, og truffet den ene av syklistene i siden. Syklisten kom ikke til skade, men de vil anmelde traktorsjåføren. Politiet har vært i kontakt med sjåføren av traktoren.

**GRIMSTAD: Stjal felger

14.03:** Politiet fikk meldinger om at polakker i en norskregistrert bil hadde stjålet felger fra Møretrømoen. En politipatrulje leter etter dem.

KRISTIANSAND: Stjal moped 1

1609 kom det inn melding om et mopedtyveri fra Gislemyrveien i Kristiansand. Mopeden har registreringsnummer SA 2148

ARENDAL: Stjal moped 2

1613 ble en moped sjålet ved skytebanen på Hinnebu i Arendal. Mopeden har registreringsnummer PJ 9505. MANDAL: Mulig båttyv tatt

1703 meldte en patrulje at de hadde tatt med en kar som er mistenkt for tyveri av en båt. Båten som er stjålet skal være en plastsnekke.