KRISTIANSAND: Det var like etter klokken 04 natt til mandag at politiet kom over de to ved jernbanestasjonen i Kristiansand. En nærmere kontroll av de to reisende ga resultater. Politiet fant blant annet mindre mengder heroin og hasj. I tillegg ble det beslaglagt noen tabletter med Xanor.

Begge ble tatt med til politistasjonen i Kristiansand og satt i varetekt. Kvinnen er en 29-åring fra Kongsvinger, mens mannen er en 48-åring fra Haugesund-distriktet.

**ARENDAL: Mann forsøkte å bryte seg inn

01.19** Politiet ble i natt oppringt av en kvinne i Arendal som fortalte at en mann forsøkte å bryte seg inn i leiligheten hennes. Ifølge kvinnen skulle mannen være svært beruset. Politiet rykket ut til stedet. Da de ankom, hadde mannen falt og slått hodet sitt. Det viste seg at mannen bodde i samme oppgang, og kan dermed ha valgt feil inngangsdør. Politiet fikk ledet mannen inn i sin egen leilighet.

**KRISTIANSAND: Tatt med narko

02.50.** En person ble også tatt med mindre mengder hasj i Voiebyen i natt. Ifølge politiet skal det dreie seg om ca. tre gram.

KRISTIANSAND:Skadeverk i barnehage

12:53: Fidje barnehage hadde i løpet av helga uvedkommende gjester. Tre vinduer ble knust, og barnehagen tilgrist innvendig med spraymaling. I tillegg ble det stjålet verktøy, opplyser operasjonsleder Børge Steinsland.

GJERSTAD: Bil stjålet

15.53: — Eieren skulle inn for å handle, og gikk fra bilen med nøkkelen i, sier operasjonslederen om biltyveriet fra Brokelandsheia i ettermiddag. Kjørtøyet er en Fiat Uno, med registeringsnummer BC55264. ARENDAL: Rådyr påkjørt

19.25: Rådyret som ble påkjørt øst for Stoa ble hardt skadet, og avlivet av bileieren. Viltnemnda overtok deretter.