KRISTIANSAND: Den 18 år gamle kvinnen er nå satt under tiltalte av statsadvokatene i Agder.

Hun er tiltalt for til sammen fire tyverier og innbrudd. Det første tyveriet omtalt i tiltalen er fra 7. desember 2009. Da skal kvinnen ha klippet av låsen på et garderobeskap på Kvadraturen skolesenter, og stjålet med seg blant annet en boblejakke og en sekk med innhold. Senere samme dag skal 18-åringen ha stjålet blant annet en mobiltelefon og noen smykker fra garderoben på Spenst i Henrik Wegelands gate.

Tirsdag 26.oktober 2010 skal kvinnen tatt seg inn i Kongsgård AS sitt avlåste forretningsbygg i Kongsgård Allé ved å fjerne et vindu fra taket. Herfra skal hun ha tatt med seg diverse kjøkkenvarer.

18-åringen er også tiltalt for å ha stjålet kjennemerke fra en rød Suzuki Swift 6.juni i fjor.

Hun er også tiltalt for å ha oppgitt falsk personalia til politiet ved flere anledninger.

22.oktober 2009 oppga en annen kvinnes navn og personnummer i forbindelse med at hun var pågrepet for et narkotikalovbrudd. 28.desember samme året ble hun pågrepet mistenkt for flere straffbare forhold. Hun oppga da den samme kvinnens navn og personnummer. Hun holdt fast ved disse opplysningene i avhør dagen etter.

Kristiansandskvinnen er også tiltalt for bruk og besittelse av hasj. Til sammen er det lagt ned påstand om erstatning til de fornærmede i saken på 20859 kroner.