**GRIMSTAD: Beruset mann

00.04** fikk politiet melding om en beruset mann på bryggen i Grimstad. En patrulje ble sendt til stedet og mannen ble sendt hjem.

**BIRKELAND: Klage på høy musikk

00.42** fikk politiet en klage på høy musikk og mye støy fra en hagefest i Birkeland. En patrulje var i kontakt med festdeltagerne og ba dem dempe seg.

**KRISTIANSAND: Vanskelig gjest

00.42** fikk politiet en melding fra vaktene på Caledonien som hadde problemer med en vanskelig gjest. En politipatrulje ble sendt til stedet og vedkommende ble bortvist.

**IVELAND: Raserte huset

00.39** fikk politiet melding fra en kvinne som fortalte at samboeren skulle ha gått amok og rasert hele huset. Kvinnen skal ha tatt tilhold hos noen bekjente. Hun skal ikke ha blitt skadet, men var blitt utsatt for en legemsfornærmelse. Saken vil bli anmeldt.

**LILLESAND: Villmannskjøring

00.48** ringte en person og fortalte at han hadde stoppet en mopedist som hadde kjørt som en villmann i Lillesand. Mopedføreren, som er 16 år gammel, fikk en kraftig muntlig advarsel.

**GRIMSTAD: Støy

00.48** fikk politiet klage på høy støy fra et bilverksted ved Østerhus i Grimstad. Da patruljen kom til stedet var alt stille og rolig.

**KRISTIANSAND: Støy

00.57** fikk politiet klage på støy fra en fest på en øy i Kristiansand. Politibåten dro ut til stedet og snakket med noen ungdommer som satt å koste seg på øya. Politiet oppfattet dem ikke som veldig bråkete og de fikk lov til å bli sittende.

**VENNESLA: Støy

01.04** fikk politiet melding om at en kvinne skulle ha hisset seg opp og skreik og skrålet i Vennesla. En patrulje ble sendt til stedet og etter litt mekling mellom partene ble de involverte pålagt å holde seg i ro resten av natten.

**LYNGDAL: Støy

01.04** fikk politiet melding om støy fra en fest i Lyngdal. Festen skulle ha pågått i flere timer. Før politiet får reist ut til stedet ringer melder tilbake og forteller at situasjonen løste seg uten politiets hjelp.

**GRIMSTAD: Støy

01.09** fikk politiet melding om høy musikk fra en bolig i Nygata i Grimstad. Politiet hadde da ikke kapasitet til å reise ut. Klokken 03.52 ringer melder på ny. Denne gangen blir en politipatrulje sendt til stedet og lydnivået ble dempet.

**KRISTIANSAND: Narkotika

01.36** fikk politiet melding fra ansatte hos Ernst Hotell om at noen hadde brukt toalettet til å ta narkotika. En patrulje som ble sendt til stedet pågrep i forbindelse med dette en mann som var i besittelse av noe kokain og hasj. Vedkommende ble kjørt til arresten.

**KRISTIANSAND: Beruset person i veien

01.37** fikk politiet melding fra en person som stod midt i veien ved Samsen. En politipatrulje ble sendt til stedet og de fikk geleidet mannen i riktig retning og over på riktig side av veien.

**LYNGDAL: Mopedkjøring

02.23** fikk politiet klage på mopedkjøring i Lyngdal. En politipatrulje ble sendt til området litt senere men da var alt stille og rolig.

**TVEDESTRAND: Husbråk

02.21** fikk politiet klage på høy musikk og mye støy fra en bolig i Tvedestrand. Politiet hadde ikke noe ledig bil på dette tidspunktet og saken ble ikke prioritert.

**FLEKKEFJORD: Mann i tunnel

02.42** fikk politiet flere meldinger om en mann i mørke klær som befant seg i en tunnel på E 39 vest for Flekkefjord. Han ble plukket opp av en politipatrulje og kjørt hjem.

**KRISTIANSAND: Krangel

02.45** fikk politiet melding om en krangel som muligens kunne utvikle seg til noe mer i Vestre Strandgate. Da politiet kom til stedet var alt stille og rolig.

**BIRKELAND: Overfalt

02.50** ringer en person å sier at han var blitt frastjålet sykkelen. Han fant denne igjen litt senere, men da han gikk av gårde med den ble han overfalt av fire – fem ungdommer. De skal ha sparket han i skuldre, kne og hodet. Fornærmede, som er 29 år gammel, skal ha fått diverse skrubbsår. En politipatrulje ble sendt til stedet. Der har de vært i kontakt med partene og den fornærmede vil anmelde forholdet.

**LYNGDAL: Kastet blomsterkasser

03.06** fikk politiet melding om en mann som gikk rundt i et nabolag i Lyngdal og skrek og hylet mens han kastet blomsterkasser. Vedkommende skal også ha slått i diverse ungdommer. Da politiet kom til stedet noe senere var alt rolig, men politiet har id på vedkommende og saken vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Krangel om veirettigheter

03.06** fikk politiet melding om to naboer som kranglet høylytt i Kristiansand. En politipatrulje ble sendt til stedet og etter litt megling ble naboene pålagt å holde fred resten av natten og heller ta det på dagtid. Kranglen skal blant annet ha dreid seg om veirettigheter.

**VENNESLA: Innbruddsalarm

03.16** gikk innbruddslarmen på ungdomsskolen i Vennesla. En politipatrulje ble sendt til stedet og kort tid etterpå ble to 15 år gamle gutter pågrepet. På grunn av deres lave alder ble de to kjørt hjem til sine verger. Saken vil bli fulgt opp etter helgen.

**ARENDAL: Trafikkontroll

03.45** avholdt en politipatrulje i Arendal en trafikkontroll på Kystveien. 37 kjøretøyer ble stanset og alt var ok.

**KRISTIANSAND: Ukjent person på døra

03.55** ringte en huseier i Havreveien til politiet og fortalte at det hadde vært noen ukjente folk og ringt på døra hans. Politiet fikk en beskrivelse av vedkommende og en bil, men klarte ikke å finne verken mann eller kjøretøy.

**FLEKKEFJORD: Overstadig beruset

04.19** kom en politipatrulje i Flekkefjord over en overstadig beruset person i parken. Vedkommende ble stablet på beina og sendt hjem.

**MANDAL: Mulig promillekjører

04.35** fikk politiet melding om en mulig promillekjører i Mandal. Vedkommende skal ha brukt begge kjørefelt og også ha vært oppe på en midtrabatt. En patrulje var ute å kikket etter bilen, men fant ingen.

**KRISTIANSAND: Trafikkontroll

04.42** avholdt politiet en trafikkontroll på E 39 ved Xstrata. En motorsykkel nekter å stoppe for kontrollen og stikker av, men det blir ikke opptatt noe forfølgelse. Politiet registrerte registrerings nummer og varslet en patrulje i Mandal, men dette førte ikke til noe resultat.

**MANDAL: Mistenkelig bil

06.03** fikk politiet melding om en mistenkelig bil som stod parkert på E 39 litt øst for Mandal. En patrulje ble sendt til stedet og det viste seg at bilen hadde kollidert med en lyktestolpe. Det var ingen personer på stedet da politiet kom frem og saken vil bli etterforsket videre.

**GRIMSTAD: Stoppet ikke for kontroll

06.00** ønsket en politipatrulje som befant seg vestover på E 18 å stoppe en BMW for kontroll. Sjåføren av bilen stoppet ikke, men klokken 06.16 ble bilen stoppet av en annen patrulje ved Fevik. Sjåføren har mest sannsynlig ikke registrert at politiet ønsket å stoppe ham. Etter å ha sjekket sjåføren ut kunne politiet fastslå at alt var i orden og vedkommende fikk kjøre videre.

**LYNGDAL: Forlatt bil

06.35** fikk politiet melding om en bil som stod med nesen ut i Skolandsvannet på E 39 ved Lyngdal. Da patrulje kommer til stedet viser det seg at bilen er påsatt falske kjennetegn. Ingen personer var å se på stedet, men politiet har vært i kontakt med noen vitner som sier at bilen i hvert fall har stått der siden klokken 03.00. Politiet har forsøkt å komme i kontakt med bileier uten å lykkes.

**FLEKKEFJORD: Mann på benk

06.45** fikk politiet melding om en mann som lå på en benk i Flekkefjord. Der hadde ikke politiet kapasitet til å sende en patrulje og tok i stedet kontakt med AMK som sjekket saken ut.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

09.57** fikk politiet melding fra en bileier som kunne opplyse om at noen i løpet av natten hadde gjort innbrudd i hans bil. Det vil bli foretatt en åstedsundersøkelse.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

10.38** fikk politiet melding fra en bileier som kunne opplyse om at noen i løpet av natten hadde gjort innbrudd i bilen hans som stod parkert på utsiden av Sørlandet Hotell i Dronningensgate. Hva som er blitt stjålet er foreløpig uvisst.

**KRISTIANSAND: Amfetamin

11.10** fikk politiet melding om at to personer hadde slått seg ned på utsiden av BMW-foretningen i Industrigata på Lund. Da patruljen kom til stedet fant de en mann og en kvinne sittende der. Det viste seg at kvinnen var i besittelse av mindre mengder amfetamin. Hun ble pågrepet og kjørt inn til arresten.

**GJERSTAD: Frastjålet registreringsskilter

11.21** fikk politiet melding fra en bileier som var blitt frastjålet sine registreringsskilter (NE77511).

**KRISTIANSAND: Påhengsmotortyveri

11.23** fikk politiet melding fra en båteier som i løpet av natten var blitt frastjålet en 20 hestekrefter påhengsmotor.