KVINESDAL: Bortkommet 3-åring

18.35: Politiet fikk en telefon fra Sarons dal. En mor savnet 3-åring. På leirområdet hjalp personalet med å lete. I tillegg ble en politipatrulje sendt til stedet, opplyser operasjonsleder Vidar Neset. Barnet kom til rette på campingplassen like før klokken 19. VENNESLA: 17-åring påkjørt

18.47: En gutt (17) ble påkjørt av en bil i Venneslaveien ved rundkjøringen ved Rimi. Bilen forsvant fra stedet. Gutten kom greit fra påkjørselen, og ble tatt med til legevakten for sjekk.

MARNARDAL: Skadet i mopedvelt

18.49: AMK fikk melding om en mopedvelt ved Koland. Dit ble også politipatruljen sendt. Kun mopedisten (22) var involvert. Han skal være fra kristiansandsområdet, og ble kjørt med ambulanse til sykehus med lettere skader. Det er ingen mistanke om promille.

GRIMSTAD: Båt på vidvanke

19.11: En mann tok vare på en Zodiac RIB med påhengsmotor. Trolig hadde den slitt seg, og ble nå fortøyd ved Saltøya. Takket være Securmark-merking fant politiet fram til eieren, som fikk båten tilbake.

GJERSTAD: Truet 26-åring

19.25: 26-åringen skal ha blitt truet ved Sundebru av en 20-åring. Innholdet i truslene er noe uvisst. De to er fra samme område.

EVJE OG HORNNES: Bil traff syklist

19.27: Uhellet skjedde på Hornnes ved Essostasjonen langs riksveg 9 da to syklister kom kjørende. En bil sneiet en av dem. Syklisten (21) er fra området, og ble kjørt med ambulanse til legevakten i Kristiansand. — Etter forholdene gikk det bra med ham, sier operasjonsleder Neset. Bilfører skal være tilreisende utenfra.

KRISTIANSAND: Moped mot bil

19.30: En bilist kontaktet politiet, og opplyste at en mopedfører hadde kjørt borti bilen hans i Torridalsveien. Bilen fikk riper i lakken. Mopeden forsvant fra stedet, men bilisten rakk å ta registreringsnummeret på den. Foreløpig har ikke politiet kommet i kontakt med mopedeieren.

GRIMSTAD: Plagsom oppførsel

19.30: To personer ankom en badeplass ved Reddalskanalen. Der var de til til sjenanse, og drakk blant annet øl på stedet. Det førte til at badegjester trakk seg unna, sier operasjonslederen. Politiet ankom, men uten å finne noen som passet beskrivelsen.

KRISTIANSAND: Gikk ut av sykehjem

20.03: Vakthavende sykepleier ved St. Josephs sykehjem i Kongens gate meldte at en pasient hadde gått ut av hjemmet. - Vedkommende er 80 år, og ble beskrevet som «noe dement». Han hadde ikke vært hos dem lenge, sier Neset i politiet. De ansatte ved hjemmet lette i byen, men uten å finne mannen. Politiet fant ham siden i krysset Kirkegata/Østre Strandgate. Derfra ble han kjørt tilbake.

ARENDAL: Påkjørt katt

19.49: Katten med halsbånd ble funnet i Nye Stenklevvei, død etter en påkjørsel. Politiet kontaktet teknisk etat i Arendal, som tok hånd om katten.

KRISTIANSAND: Ståkete festing

20.37: Ifølge meldingen til politiet kunne mindreårige være involvert i festen veed Roligheten Camping, der det også ble drukket alkohol. Da politiet kom var det personer som stakk fra stedet. Dem som satt igjen var rolige og høflige. - Og det fortsatte de med å være, sier operasjonsleder Vidar Neset.

LILLESAND: Gikk etter hvert

21.09: En beruset person nektet å forlate Restaurant Sjøbua. Han gjorde det likevel, før politiet kom.

KRISTIANSAND: Innbrudd hos Kristiansand symfoniorkester

21.49: Securitas meldte om at det hadde vært ubudne gjester i lokalene til Symfoniorkesteret ved Marvika. Politiet fant tegn på det samme – grovt tyveri på stedet. En pc og et keyboard var stjålet.

ARENDAL: Satte seg kraftig til motverge

22.15: En politipatrulje ble kontaktet av forbipasserende, som fortalte om to unge gutter som drakk utenfor McDonalds. De to, en 16- og en 17-åring, viste seg å komme fra en barnevernsinstitusjon i byen. Politiet forsøkte å hente dem, men da de kom inn i bilen, satte minst en av dem seg kraftig til motverge, hevder Neset - blant annet ved å klype en politimann kraftig i overarmen. Politiet måtte derfor bruke makt mot dem for å kjøre dem til arresten. Derfra blir de trolig hentet av institusjonen om kort tid, ifølge institusjonslederen.

ARENDAL: Festet på skoletaket

22.23: Mellom sju og ti ungdommer skal ha festet på taket av Moltemyr skole i Arendal, og nytt alkohol. De stakk av da politiet kom.

KRISTIANSAND: Tok vare på hund

22.22: En drevertispe ble tatt inn på en adresse på Høie. Den hadde nylonhalsbånd med refleks. Politiet hadde ingen melding om savnet hund av denne beskrivelsen.

**LYNGDAL: Dårlig slipe-tilbud

22.23:** En gruppe rom-folk tilbød seg å slipe verktøy og lignende. De ble sist sett på Belland. Stort sett fikk de nei. - Men en lot seg overtale til å gi dem et sagblad, som skulle slipes til en avtalt pris 1500 kroner, sier operasjonsleder Neset, - de skulle ha 12.000 da de kom tilbake, tilføyer han. De fikk nei, og oppførte seg truende. Operasjonslederen anmoder folk om å være observante, og takke nei til slike tilbud.

GRIMSTAD: Full fest

23.00: Festen ble meldt å være i Grooseveien, ved undergangen ved Vesterled. Der var det diverse lys og høy musikk. Politiet sendte en patrulje dit.