Les politiloggen fra midnatt til klokken 06 i dag her.

**FROLAND: Tyveri fra container

07.23:** I løpet av natten har noen tatt seg inn i en låst container på en byggeplass ved butikken på Mykland i Froland. Alt elektroverktøyet i containeren er stjålet. Det dreier seg blant annet om sager, driller, boltepistoler med mer. Det meste av verktøyet er merket med Evje bygg.

**LILLESAND: Innbrudd i bolig

07.36:** På Kaldvell har det vært innbrudd i en bolig. I boligen hadde det for kort tid siden blitt knust en rute, og det hadde midlertidig blitt skrudd på en plate foran vinduet. Denne platen ble under innbruddet skrudd ut. Det er foreløpig usikkert hva som er stjålet.

**GRIMSTAD: Ikke gyldig førerkort

09.39:** En 22 år gammel arendalitt ble stoppet i Voss bakke i Grimstad. Han kjørte bil uten å inneha gyldig førerkort, og ble dermed anmeldt for nettopp det.

KRISTIANSAND: Stoppet med gjenisede ruter

**VENNESLA: Grovt tyveri fra bolig

11.22:** Politiet får telefon fra en mann. Mannen har vært i kontakt med sin kone som kunne fortelle at hun hadde tatt seg en liten tur ut fra boligen deres i Drivenesveien i Vennesla. Da hun kom tilbake var døren brutt opp, og det hadde blitt rotet rundt inne i huset. Foreløpig er det bragt på det rene at det er bortatt sølvklokker, gullklokker og diamantringer.

**VENNESLA: Var ufin

15.52:** En person var ufin og skal ha angrepet en kunde på en butikk i Vennesla. Det skal samtidig ha blitt gjort skadeverk på en bil. Politiet lokaliserte en mann (30) som ble pågrepet. Han anmeldes for ordensforstyrrelse og for å ha forhindret offentlig tjenestemann. Det er uklart om det kommer anmeldelse fra kunden.

**MANDAL: Naskeri

15.59:** En person (61) ble tatt for naskeri ved Rema i Øvrebyen i Mandal. Politiet sjekket identiteten på personen.

**KRISTIANSAND: Bråk og narko

17.55:** Politiet rykket ut til rutebilstasjonen etter melding om bråk. Det viste seg at flere kjenninger av politiet var på stedet. To personer ble tatt inn til stasjonen etter å ha blitt tatt i besittelse av narkotiske tabletter.

**KRISTIANSAND: Brann i konteiner

19.40:** Brannvesenet meldte om brann i en papirkonteiner like ved Trekanten sentrum. Brannen ble slukket kjapt.

**KRISTIANSAND: Uten førerkort

20.01:** En bilist ble stanset uten gyldig førerkort i Bjørkeliveien i Vågsbygd. En dame (31) ble anmeldt for å ha kjørt.