— Fantastisk moro, sier en lykkelig Harald Rosenvinge. Rektoren på Stinta barneskole i Arendal hadde med seg Sidsel Pettersen og Jan Petter Lehne fra reklamebyrået Innoventi på vinnerlaget «Cum Grand Salis» (med en klype salt) under NM for amatørkokker i Oslo i går.De tre vennene har lenge disket opp med god mat til hverandre. I august meldte de seg på konkurransen for amatørkokker og siden har de brukt tiden godt.- Etter at vi omsider fant fram til menyen, har vi lagd full middag to ganger utfra de rammene som konkurransen la til grunn; Fire timer forberedelser, og servering av forrett, hovedrett og dessert til åtte personer med tjue minutters mellomrom. Vi har justert litt underveis, og i finalen satt alt som det skulle, sier Rosenvinge.Vinnermenyen så slik ut:Forrett: Sjøkreps Columbus, løvtynne rå sjøkreps servert med reduksjon av blodappelsin, urtefylte lakserulader og beurre blanc.Hovedrett: Lam Marco Polo, orientalskmarinert og sortglasert lammesadel, grønnsaks-millefeuille med sneglesmør, gulrot- og løkkompott samt rosastekte lammenyrer. Dessert: Skogsbær Heyerdahl, bær-millefeuille med Nougatineblad smaksatt med kanel og stjerneanis, norske skogsbær, verveine- og cognacsaus.Arendal-laget scoret høyt på teknisk komposisjon, smak og utførelse og gikk altså helt til topps. Premien er en tur til VM for profesjonelle kokker i Lyon i Frankrike.- Nå tar vi med våre respektive og reiser av sted. Dette blir utrolig moro, sier Rosenvinge.Juryen ble ledet av kjendiskokk Harald Osa og finansminister og amatørkokk Per Kristian Foss. Med seg hadde de redaktør i Apéritif, Aase E. Jacobsen, adm. dir. i Matmerk, Randi Kvissel Haugen, og matansvarlig i Lucullus, Astrid Dieserud.