Mannskaper fra en rekke organisasjoner og etater bidro i søket. Mannskaper fra en rekke organisasjoner og etater bidro i søket. Foto: Baard Larsen

Savnet 60-årig kvinne funnet i god behold

Luftambulansen ble satt inn i søket etter ei kvinne i 60-årene i Grimstad etter at hun ble meldt savnet lørdag kveld. Søndag formiddag ble kvinnen funnet.

GRIMSTAD: Kvinnen ble meldt savnet av familiemedlemmer lørdag kveld, og skal ha forsvunnet fra sin egen bopel. Leteaksjonen ble igangsatt like etter midnatt.

Søkt i hele natt

– Det har i natt blitt søkt etter kvinnen rundt Roresanden og Landvik, i nærheten av hennes bolig, opplyser operasjonsleder Martin Ugland i Agder politidistrikt.

Fulgte et spor

Mannskaper fra Røde Kors, Sivilforsvaret, Norske Redningshunder og politi med politihunder bisto i søket. Også Luftambulansen har ble satt inn i aksjonen.

– Akkurat nå har vi et spor vi følger, så det kan være at vi er nær å finne henne, sier Ugland like før klokka 10.40.

Funnet i god behold

Klokken 10.46 melder politiet at kvinnen har blitt funnet i god behold.

– Den savnede er funnet i god behold og ivaretas av helsepersonell og pårørende, opplyser politiet på Twitter.

Innsatsleder Bernt Byklum Bjerke opplyser at kvinnen ble funnet i et skogsområde nær hennes egen bolig.

Innsatsleder Bernt Byklum Bjerke er glad for at leteaksjonen endte godt. Foto: Baard Larsen

Kontakt på mobiltelefon

– Vi fikk kontakt med kvinnen på mobiltelefon nå på morgenen, og vi fant henne rundt 500 meter fra Landvik skole, i et skogsområde mellom Lille Imås og skytebanen, sier han.

Kvinnen var litt nedkjølt, men ellers i god form.

– Hun var i forbausende god form, og ble kjørt hjem. Vi er veldig fornøyde med at leteaksjonen endte godt, og at så mange folk møtte opp for å delta, sier han.