Politimann fikk flaske i hodet

Flekkefjord: Klokken 02.20 natt til søndag fikk politiets operasjonssentral beskjed om at det var amper stemning utenfor en restaurant i Flekkefjord. Det var veldig mye slåssing og knuffing, og noen personer knuste både vinduer og flasker. Det hele endte med at noen knuste ei flaske i bakhodet på en politimann, og han ble sendt til legevakten for å sy noen sting. Politiet vet foreløpig ikke hvem som angrep politimannen.

Pågrep beruset båtfører

Arendal: Politiet i Arendal pågrep lørdag formiddag en bruset 56 år gammel båtfører i Pollen. Det ble tatt blodprøve av mannen, og han kan sannsynligvis vente seg en bot.

Hoppet på biler

Arendal: Klokken 04.15 natt til søndag tikket det inn en melding om at tre-fire gutter drev og hoppet på biler som sto parkert i Arendal sentrum og at noen drev og filmet hendelsen. Politiet fikk stoppet guttene og innbrakte tre personer. Guttene ble avhørt i løpet av natten, og saken etterforskes videre av politiet.

Syklist krasjet med bil

Farsund: En syklist kjørte klokken 11.59 lørdag formiddag rett i fronten på en bil. Til alt hell gikk det bra med både syklisten og bilføreren. Ingen personer ble skadet. Det ble derimot enkelte materielle skader på bilens front.

Vandaliserte toalett

Mandal: I løpet av helgen har vandaler gått løs på det offentlige toalettet på Aspholmen i Mandal. De har knust deler av toalettet og kastet benkene som sto der på sjøen.

Stoppet båtpromillekjørere

Arendal: Klokken 01.17 natt til søndag stoppet politiets båtpatrulje i Arendal en 24-år gammel mann som kjørte båt med promille. Kun en halvtime senere, klokken 01.46, stoppet de nok en mann. Denne gangen var det en 23 år gammel mann fra Arendal som kjørte båten sin i beruset tilstand.

Knuste rute

Tvedestrand: I løpet av fredagsnatten har noen knust ei rute i et bolighus i Tvedestrand. Da beboerne våknet oppdaget de at ruten i verandadøren var knust, men det var ingen tegn til innbrudd, så mest sannsynlig dreier det seg kun om hærverk.

Grovt tyveri i Lyngdal

Lyngdal: I løpet av helgen har uvedkommede brutt seg inn hos Lyngdal Mekaniske Verksted og forsynt seg med en videoprosjektør og en pc. Politiet har foreløpig ingen mistenkte i saken.