KRISTIANSAND: Det alvorligste tilfellet fant sted ved utestedet Hitch Nightclub i Caledonien-kvartalet. Her fikk en av dørvaktene ei flaske i hodet. Den andre som ble brakt til legevakta, ble slått ned utenfor McDonald i Markens gate.

Det er motstridende meldinger om hva som skjedde overfor dørvakta på Hitch. Personer forteller til Fædrelandsvennen at en tredje person gikk til angrep på dørvakta og slo ei flaske i hodet på ham, da han var i ferd med å bortvise to andre fra stedet.

— Dette går ikke fram av vår logg. Der virker det som om dørvakta mer tilfeldig fikk flaska mot hodet. Men den beskrivelsen behøver ikke være identisk med sannheten, sier Bård Austad, operasjonsleder ved Agder Politidistrikt.

Han bekrefter at dørvakta ble brakt til legevakta for kontroll og behandling. Noen gjerningsperson er foreløpig ikke pågrepet, verken ved Hitch eller fra hendelsen ved McDonald. Men politiet kommer til å jobbe videre med sakene, ettersom det er bebudet anmeldelse.

Det var en guttegjeng som forårsaket en del knuffing og tumulter på byen natt til lørdag. Det bølget liksom fram og tilbake mellom Hitch og McDonald, inntil det løste seg opp rundt midnatt, opplyser politiet.