Innbruddtyv på kjøkken

Klokken 08.15 søndag morgen meldte innehaveren av en enebolig på His i Arendal om innbrudd i løpet av natten. En time senere var en patrulje på stedet. De fikk en uvanlig lett oppgave. På kjøkkenet satt nemlig innbruddstyven, i lettere beruset tilstand.

Den berusete lovbryteren er en 25 år gammel mann fra Arendal.

Fyllekjørte moped 1

Natt til søndag klokken 03.00 ble en beruset mopedist stoppet av en politipatrulje på Bergstøsletta i Lillesand. Attenåringen fra Lillesand blåste rødt og måtte avslutte turen sin.

Fyllekjørte moped 2

Klokken 03.10 natt til søndag stoppet en politipatrulje en mopedist i Vennesla. 19-åringen fra Kristiansand kjørte en uregistrert moped i beruset tilstand. Han ble med til legevakten for å ta blodprøve.

Politi på løpetur

Klokken 02.00 natt til søndag observerte en politipatrulje at en 18 år gammel arendalitt knuste en flaske i gaten med vilje. Da den unge mannen fikk øyet på politiet prøvde ha å løpe fra de. Politiet løp etter og innhentet etter hvert den unge mannen. Straffen for flaskeknusingen og løpetur ble anmeldelse for ordensforstyrrelse.

Forsøk på biltyveri

Klokken 01.45 natt til søndag fikk politiet melding om at ungdommer hadde knust en bilrute i Slettheiveien. Da politiet kom til stedet hadde ungdommene stukket av. Det viste seg at de også hadde prøvd å tjuvkoblet bilen, som er en Opel kadett 1990-modell.

Støykåte sørlendinger

Fra midnatt til klokken 05.00 mottok politiet 20 meldinger om mye støy i private hus fra Risør i øst, til Flekkefjord i vest. Operasjonsleder ved Agder politidistrikt Karl Tore Berge opplyser at dette er mer enn vanlig og opptar politiet mye siden de må ut å sjekke hvert enkelt tilfelle. Han karakteriserer støyproblemene som et sommerfenomen.

Seilte ned kraftledning

En tysk seilbåt kjørte ned en kraftledning ved Øverstranda i Lindesnes lørdag kveld. Kraftledningen ble liggende i sjøen. Politiet kontaktet kraftverket, som sendte ut en reperatør.

Promillekrasjet

Lørdag kveld klokken 21.30 kjørte en eldre Caravelle inn i en bil på Frikstad i Høvåg. Etter å ha kjørt inn i bilen skal føreren, ha prøvd å kjøre ned de i den andre bilen. Mannen er i slutten av 30-årene og bosatt i Kristiansand. Mannen er mistenkt for promillekjøring. Han ble kjørt hjem av politiet etter hendelsen.

Øltyv fyllekjørte

Klokken 18.20 lørdag kveld fikk politiet melding om en person som stjal øl fra Rimibutikken på Dvergsnes. Mannen hadde tydeligvis hatt det travelt med å få i seg ølet. Patruljen fant nemlig mannen kjørende i beruset tilstand på en moped. Etter en blodprøve ble mannen anmeldt både for fyllekjøring og tyveri.

Kjørte av veien

Lørdag ettermiddag fikk politiet melding om en trafikkulykke på E18 ved Haslestad. Det var et eldre ektepar som satt i ulykkesbilen. Begge ble kjørt til Sørlandet sykehus Arendal for en sjekk. Mannen viste seg å være uskadd, mens kona var lettere skadet, med smerter i rygg og bryst.