LILLESAND: — Et sirkussenter i Lillesand er etter vår mening aktuelt når Norges eldste cirkus, Cirkus Arnardo, er etablert her. Etableringen av et sirkussenter vil være enestående i Norge, og vil gjøre Lillesand attraktivt både i nasjonal og internasjonal sammenheng, og vil naturligvis være attraktivt for annen næring i nærområdet, skriver studentene i brev til kommunen.

Det er de samme studentene som viste sitt foreløpige prosjekt i rådhuset i Lillesand tidligere i år. En støtte fra Lillesand kommune vil bidra til presentasjon og ferdigstilling av prosjektet.

  • Det er en god idé, jeg håper vi skal finne litt penger til å hjelpe dem, sier ordfører Arne Thomassen. Han mener studentene markedsfører Lillesand på en god måte.

Det endelige prosjektet vil vise studentenes idé til utvikling av Tingsakerområdet, forslag til en sirkusskole knyttet opp til HiA og en permanent forestillingsarena som vil kunne benyttes til sirkusforestillinger, men også utstillinger, konferanser, konserter, teater og så videre.