Rett før 22.00 onsdag kveld fikk politiet i Søgne melding om at 5 mål furu var brent opp og 3,5 mål bjørkeved stjålet. Politiet etterforsker saken.

Kokka 23.10 ble det observert skadeverk på sykler på Mandal rutebilstasjon. Gjerningsmennene sprang fra stedet da ble oppdaget av forbipasserende.

Rett før midtnatt kjørte en 18 gammel kvinne inn i autovernet på Gamle E18 mellom Fomse og Vikene. Kvinnen ble ikke alvorlig skadet.

Klokka 00.35 fikk politiet melding om innbrudd i Hus og Hobby på Kvinesdal. Det er ukjent hva som er stjålet. Melder så person springe fra stedet.

På morgenkvisten meldte en Securitasvakt om dunkelyder fra Chicken Bell i Vestre Strandgate. Det viste seg at en person var låst inne. Trolig har han sovnet på toalettet.

Rett etter klokken 05.00 ble to personer obsertvert løpende fra hus under oppføring mens de bar på noe i Kuholmsveien. Det er ukjent hva som er stjålet.

Klokka 06.50 fikk politiet melding om grovt tyveri i bedriften Brødrene Reme i Grimstad. Verktøy ble stjålet fra en conteiner. Vinkelslipere, sirkelsager, meisemaskiner, hammere, og 2000 spikere er noe av det som ble stjålet.

En bil kjørte inn i ett tre klokka 07.20 i Fjæreveien i Grimstad. Bilen fikk store skade på fronten, og føreren sprang fra stedet. Politiet prøver nå å oppspore vedkommende.

I natt fikke en gjest på Chicken Bell i Vestre Strandgate et litt lengre restaurantbesøk enn han hadde ønsket. Han sovnet trolig på toalettet og ble ikke sluppet ut før en Securitasvakt hørte bankingen hans rett før klokka 05.00 torsdag morgen. Mannen ble sluppet ut og kjørt hjem, opplyser operasjonsleder Arne Arnesen i Agder politiet.