Innbrudd i Europris

KRISTIANSAND: Natt til tirsdag brøt to personer seg inn i Europris i Kongsgård Allé og knuste to ruter. Det er foreløpig ikke kjent hva som er stjålet. Politiet sikret seg tekniske spor på stedet. En 24 år gammel mann fra Arendal og ei 17 år gammel jente fra Kristiansand er mistenkte i saken.

Biltyv snoket rundt i boligstrøk

KRISTIANSAND: En bekymret nabo ringte politiet kl. 01.18 natt til tirsdag da en mistenkelig mann lusket rundt i Kuliaveien.

Da patruljen kom til stedet viste det seg at mannen hadde vært inne i to biler på stedet.

Det er foreløpig usikkert om noe er stjålet fra bilene. Mannen kjørte fra stedet i en stjålet bil før politiet kom. Politiet har et godt signalement av mannen og vil prøve å få tak i han i løpet av dagen.

Mann banket opp i eget hjem

KRISTIANSAND: En 35 år gammel mann fra Kristiansand ble banket opp og stukket i ryggen av en ukjent mann som brøt seg inn i huset hans i Fjellgata natt til tirsdag.

Bekymrede naboer ringte politiet da de hørte skrik og rop fra huset. Da politiet ankom, var ambulansen allerede på stedet, men gjerningsmannen var borte.

Det var flere vitner til voldshandlingen, og de ble alle avhørt i løpet av natten.

Fornærmede ble kjørt til legevakta i sivil bil og fikk sydd kuttet i ryggen. Politiet har ingen mistenkte i saken.

Innbrudd i bedrift

KRISTIANSAND: Tyver stjal PC’er og mobiltelefoner fra Sivilingeniør Robstad i Henrik Wergelands gate natt til tirsdag. Politiet undersøker stedet i dag.