Trofors (NTB): Episoden skjedde onsdag i forrige uke, og det er andre gang på en måned at noen har funnet en sprøyte i en glassflaske med øl. I begynnelsen av juli ble det funnet en sprøyte i en flaske øl i Søgne.

– Jeg kommer til å kontakte bryggeriet og si fra. Mer enn det ønsker jeg ikke å gjøre ut av denne saken, sier mannen som fant sprøyta til adressa.no.

Han hadde drukket halve flasken da han oppdaget et fremmedlegeme som fløt rundt i ølet. Ved første øyekast trodde han det var ølet som hadde frosset, men etter å ha kikket nærmere, oppdaget han at det var en sprøyte, uten spiss.

Informasjonssjef Lisbeth Hope Frugård i Hansa bryggerier, kan ikke utelukke at pilsen som ble drukket forrige uke er blitt levert fra dem, med både øl og sprøyte. Hun betegner det imidlertid som usannsynlig.

– Det kan ligge ting inni flaskene som resirkuleres, men med dagens kontrollsystemer skal det nesten ikke være mulig at noe slikt slipper gjennom. Likevel kan vi ikke være 100 prosent sikre før vi eventuelt mottar flasken, og kan teste både den og innholdet. Da kan vi blant annet sjekke om det er fysisk mulig for denne sprøyten å gå gjennom systemet vårt uoppdaget, sier Frugård til adressa.no.

(©NTB)