Krasjet i veggen

En 24-åring fra Eiken kjørte inn i en fjellvegg på Riksvei 9 i Vennesla sent onsdag kveld.

Mannen ble brakt til sykehus med mindre skader. Politiet mistenker mannen for promillekjøring, og vedkommende har ikke førerkort.

To innbrudd — politiet etterlyser mørk bil

Natt til torsdag brøt tyver seg inn Kiwi i Risør og stjal penger fra spilleautomater. En mørk bil ble sett kjøre fra stedet. En time sendere skjedde det samme på Hydro Texaco i Vesterveien i Arendal. Spilleautomatene var jekket opp, og pengene stjålet. Også der ble en mørk bil sett kjøre fra stedet. Politiet har foreløpig ingen spor.

Taggere tatt i Vågsbygdveien

Rett etter klokka 03.00 natt til torsdag fikk politiet øye på tre taggere i Vågsbygdveien. En kom unna, men to ble tatt av politiet og brakt til stasjonen. De to kristiansandsguttene på 18 og 19 år har innrømmet at de tagget og vil bli avhørt i dag. ”Det blir nok noen dyre spraybokser,” sier operasjonsleder Børge Steinsland i politiet.

Datanerder tatt for innbruddstyver

Tidlig i morgentimene torsdag fikk politiet melding om at noen hadde tatt seg inn på Hånes skole. Politiet mistenkte at noen overivrige elever var på ferde, men fikk seg en overraskelse da skolen var full av dataspillende ungdom. Elevene på skolen arrangerte dataparty, og alt foregikk i lovlige former.