**KRISTIANSAND: Tulling i fylla

00.40** — Ved Quality Hotel sørlandsparken får betjeningen problemer med en beruset gjest på stedet. Politiet rykker ut og pågriper en mann fra Vennesla. Vedkommende er 22 år og blir satt i arresten. Han kan vente seg et oppgjør i form av en bot.

**ARENDAL: Kjørte i fylla

02.05** - Politiet i Arendal stanset en beruset person bak rattet ved Kongshavn. Førerkortet ble beslaglagt på stedet, og etter en blodprøve ble det konstatert at vedkommende, en 40 år gammel mann fra Kristiansand, vil miste førerkortet for å ha kjørt i beruset tilstand.

**KRISTIANSAND: Full og kranglete

02.20** - Politiet pågriper en en 30 år gammel mann fra Høvåg utenfor Nordea Bank i Markens. Mannen er kraftig beruset og tar i bruk kraftige skjellsord overfor politiet. Han kan vente seg en bot for oppførselen.

**GRIMSTAD: Tatt med amfetamin

02.30** - En 47 år gammel mann fra Feviktoppen ble pågrepet i Grimstad i besittelse av mindre mengder amfetamin. Han erkjente bruken og vil bli bøtelagt.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp ved Domkirken

03.05** - Politiet fikk en melding om at en person som lå nede ble slått og sparket i hodet. - Vi rekvirerte ambulanse, sier operasjonsleder Toralf Jørgensen ved Agder politidistrikt.

Da politi og sykebil ankom stedet, viste det seg at vedkommende ikke var så veldig skadet.

— Det er nok en overdimensjonert melding, sier Jørgensen.

Gjerningsmannen, en 20 år gammel mann fra Søgne, blir påtruffet, men fornærmede, en 21 år gammel mann fra Kristiansand, ønsker ikke å anmelde forholdet.

**ARENDAL: Kjørte i rus

03.15** - En patrulje stanser en bil etter mistanke om promillekjøring i Harebakken ved Arendal. Føreren, en kvinne på 40 år fra Skien ble tatt med til utvidet blodprøve. Hun vil bli siktet for å ha kjørt bil under påvirket tilstand.

**KRISTIANSAND: Tatt med hasj

03.45** - En mann ble i natt pågrepet ved rutebilstasjonen Kristiansand. Han var i besittelse av et gram hasj og vil bli bøtelagt. Vedkommende er en 19 år gammel mann fra Krsand.

**KRISTIANSAND: Falt om på gata

04.50** En person ble liggende rett ut i Markens gate utenfor 7-11 sent natt til søndag. Vedkommende var ikke interessert i å oppgi personalia til politiet.

**ARENDAL: Villmannskjøring

17.30** Vitner melder til politiet at en mann kjører rundt med en firehjuling på en gangsti i lysløypa på Nylig. Mannen ble observert kjørende i vill fart med to barn sittende på. Vitnene melder at mannen har gjort dette opptil flere ganger før. Politiet etterlyser tips på hvem føreren kan være.

**ARENDAL: Tyveri av scooter

17.09** En sort Daelim scooter blir rapportert stjålet. Scooteren skal ha blitt stjålet i Hisområdet i Arendal og har kjennemerket PH 3638. **MANDAL: Scooter stjålet

17.00** En Yamaha scooter av typen Neos blir meldt stjålet. Den røde scooteren er blitt stjålet fra Mandal videregående skole i tidsrommet mellom fredag og lørdag ettermiddag. Scooterens kjennemerke er PZ 4849.