FARSUND: Kjørte av veien og stakk Like før midnatt fikk politiet melding om et biluhell mellom Farsund og Vanse. En person skulle ha kjørt av veien, men kommet uskadet fra episoden. Politiet rykket ut og fant hverken bil eller fører. — Vitner til utforkjøringen har kommet med informasjon som tilsier at det kan være snakk om promillekjøring, opplyser operasjonsleder Arne Arnesen ved Agder politidistrikt.

**KRISTIANSAND: Bråkete gjest

00.54** Politiet får telefon fra en restaurant i Kristiansand, som melder om problemer med en gjest. En patrulje rykker ut og pågriper en 32 år gammel mann fra Oslo-området. Han blir anmeldt for å ha laget bråk på stedet og måtte tilbringe natten i arresten.

**VENNESLA: 83 km/t i 50-sone

01.05** UP har hatt fartskontroll på riksvei 505 ved Gråvannet og har beslaglagt ett førerkort. Den 30 år gamle kvinnelige bilføreren fra Evje og Hornnes ble tatt i 83 km/t i 50-sonen. Fire andre bilførere blir ilagt forenklet forelegg for å ha kjørt for fort.

**KRISTIANSAND: I fyllearrest

02.24** Politiet får anmodning fra legevakten i Kristiansand om å hente en beruset person. Patruljen bringer inn en 20 år gammel kvinne fra Kristiansand, som blir innsatt i drukkenskapsarrest.

**KRISTIANSAND: Slåssing på Ernst

02.25** Betjeningen ved Ernst hotell melder om en gjest som opptrer vanskelig og bråker med andre gjester. Da politiet kommer til stedet har vedkommende forsvunnet fra stedet. Den fornærmere vurderer nå å melde bråkebøtta, en 44 år gammel mann.

**FLEKKEFJORD: Gikk feil i fylla

02.30** En huseier i Flekkefjord melder om at en kar holder på å bryte seg inn i boligen hans. Politiet rykker ut, og det viser seg at den ubudte gjesten er en beruset mann som har gått feil på vei hjem fra byen.

KRISTIANSAND: Slo til vakt

02.34 En 17 år gammel jente fra Vennesla hentes av politiet etter å ha vist falsk ID og slått til en av vaktene på utestedet Beverly Hills. Jenta ble tatt med inn til politivakten i Kristiansand, hvor hennes foresatte ble kontaktet.

KRISTIANSAND: Restaurantbråk

02.36 Politiet kalles ut til Havana restaurant, hvor en beruset person er lagt i jern. - Mannen innbringes og blir anmeldt for bråk, sier operasjonsleder Arne Arnesen.

**KRISTIANSAND: Slåssing og urinering

02.44** Politiet inndrar en person etter slåssing i Markens. Mens patruljen er ute, tar de en annen i å urinere på offentlig sted. Også han blir tatt med til politihuset.

**KRISTIANSAND: Mer bråk på Ernst

02.47** En av vaktene på Ernst hotell melder om problemer med en gjest. Mannen legges i jern, innbringes av politiet og tilbringer natten i drukkenskapsarresten.

**KRISTIANSAND: Voldelig person

03.21** Politiet rykker ut til utestedet Kick, hvor en person har opptrådt voldelig overfor en annen. - Mannen oppleves truende, selv etter å ha blitt lagt i jern. Han var sterkt beruset og ble brakt i arrest. Mannen er anmeldt for forholdet, sier operasjonsleder Arnesen.

KRISTIANSAND: Amok med pepperspray

**LILLESAND: Sparket inn drosje-dør

03.48** En taxisjåfør i Lillesand melder om at en navngitt mann har tatt løpefart og sparket inn siden på drosjen. Politiet vet hvem gjerningsmannen er, men har ikke pågrepet ham ennå. Forholdet vil bli anmeldt.

**MANDAL: Knuste rute

03.48** Et øyenvitne ringer politiet etter å ha oppdaget knuffing utenfor Mandal kino. Melderen opplyser blant annet at en vindusrute skal ha blitt knust i episoden. Patruljen rykker ut og kommer i kontakt med to menn, som hevder at det var et uhell og sier seg villige til å erstatte ruta.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp

04.14** Politiet får melding om full slåsskamp utenfor 7-11 i Markens gate. Da politiet kommer til stedet er det imidlertid stille og rolig .