**ARENDAL: Kjørte i narkorus

03.26:** En politipatrulje i Arendal kom over en bil der føreren var påvirket av narkotika. Føreren, en 36 år gammel mann fra Arendal, ble tatt med for utvidet blodprøve.

**GRIMSTAD: Fest midt på natta

03.45:** Operasjonssentralen fikk en klage på en beboer i Grimstad som fant ut at han ville starte fest klokken 03.30. 22-åringen spilte høy musikk og drev med andre festaktiviteter. Ifølge politiets logg, ble mannen forklart at noen i samfunnet hadde ønske om å sove om natten.

**ARENDAL: Beruset person banket på

05.07:** En meget beruset person banket på døra til en privatperson i Eydehavn. Den berusede ble vist bort av politiet.

**ARENDAL: Beruset golf-fører

05.29:** Politiet fikk melding om en beruset sjåfør i en golf på Myrene. Bilføreren ble kontrollert og utvidet blodprøve ble tatt av sjåføren. Det ble funnet mindre mengder brukerutstyr og det politiet antar er narkotiske stoffer på mannen. Sjåføren er satt i arresten og anmeldt.

**FLEKKEFJORD: Ville inn til jente-vekket naboer

06.32:** En meget beruset 23 år gammel mann ville inn til ei jente som ikke var hjemme. Iveren hans resulterte i at naboene ble vekket av mannens skrik og skrål. 23-åringen ble kjørt hjem av en politipatrulje og blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: Innbruddsforsøk

09.08:** Det er gjort innbruddsforsøk i flere biler parkert ved Gumpens Auto.

**FROLAND: Vogntog havnet i grøfta

09.53:** Les hele saken.

**KRISTIANSAND: Kollisjon i Festningsgata

12.25:** Les hele saken.

**ARENDAL: Kollisjon mellom to biler

14.46:** Les hele saken.

**KRISTIANSAND: Person sparket bildør

15.30:** En patrulje rykket ut etter melding om at en person skulle ha sparket i en bildør. En person, som kan knyttes til skadeverk ved Gumpens Auto sist natt, samt en annen som var i besittelse av mindre mengder amfetamin, ble pågrepet. Førstnevnte er en 41 år gammel mann. Den andre er en mann på 38 år. Begge er innbrakt til arresten.

**KRISTIANSAND: Polsk mann forsøkte å stjele bilstereo

16.23:** En polakk ble stanset av betjeningen da han forsøkte å gå ut med en bilstereo uten å betale. Butikken anmelder saken.

**LYNGDAL: Kvinne forsøkte å stjele en pc

16.34:** Betjeningen på Felleskjøpet stanser en kvinne på vei ut av butikken med en bærbar pc hun hadde tatt fra et kontor. De fikk tatt fra henne pc-en. Kvinnen forsvant i en bil. En patrulje fra Lyngdal ser spesielt etter bilen.