KRISTIANSAND: Klokka 00.54 i natt kom politiet over en bil som ble funnet mistenkelig. Etter nærmere sjekk viste det seg at bilen var meldt stjålet.

— Bilen ble stoppet på Bjørndalssletta. En mann (23) forsøkte å stikke fra oss og løp gjennom noen hager før han ble tatt, opplyser Hans Petter Osaland, operasjonsleder ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

Da bilen ble stoppet stod den i motgående løp.

Klokka 01.05 rapporterte politipatruljene på stedet at mannen var pågrepet. Mannens bil ble noe senere, etter at nattevakten hos Falck hadde utført et oppdrag beskrevet i politiloggen nedenfor, tauet inn til Dalane.

**KRISTIANSAND: Lurveleven på Tangen

00.45:** Folk bosatt i Tangen-området kontakter operasjonssentralen med melding om at en hund bjeffer kraftig. En politipatrulje forsøker å få tak i hunden, men uten å lykkes. Falck ble deretter rekvirert for å fange hunden, men uten å lykkes.

Ifølge politiet skal det være snakk om en irsk setter som har bjeffet fra seg i løpet av natta.

**KRISTIANSAND: Fant bil på tomgang

05.46:** Folk i området Gamle Flekkerøyvei og Møllevansvei rapporterte om en Hyundai Santa Fe som sviver på tomgang. Politiet rykket ut og det viste seg å være snakk om en bil som ble meldt stjålet fra KA Bilpartner natt til i går. Les forøvrig mer om tyveriet i gårsdagens politilogg.

**BIRKELAND: Mistenker promille

07.01:** En kvinne (41) mistenkes for promillekjøring ved Møllevannet.

**TVEDESTRAND: Biltyveri

07.35:** En Mitsubishi Galant Gli med kjennemerke PC71879 blir meldt stjålet fra Parkveien i Tvedestrand. Tyveriet har skjedd etter klokka 21 i går kveld.

GRIMSTAD: Trafikkontroll I morgentimene ble rundt 30 biler sjekket i en kontroll i Grimstad. Fem ble bøtelagt for å ha kjørt for fort, to fikk forenklet forelegg for bruk av håndholdt mobiltelefon og det skrevet ut ett gebyr for manglende bilbeltebruk.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

08.12 og 08.36:** Først meldte flyktningtjenesten i Markensgate om innbrudd. Like etterpå ble det meldt om innbrudd om innbrudd hos Vera pizza, like i nærheten. Politiet har sikret spor begge steder.

KRISTIANSAND: Tatt med narko I formiddag fikk politiet klage på en angivelig ruset person inne på Sandens. Politiet rykket ut og fant noe narkotika, trolig hasj, og noen tabletter på mistenkte, som er en mann (27).

**KRISTIANSAND: Stjal prosjektor

14.58** Kommunen har hatt tyveri fra sine lokaler i Kirkegata i løpet av ettermiddagen. En prosjektor er stjålet.