SØGNE: Bonde ranet med pistol og kniv

**KRISTIANSAND: Bilbrann

00.53:** Politiet får først melding om at det er tent et stort bål på gang og sykkelstien som går opp til Fiskå vann. Det viser seg etterhvert at det er en bil, nærmere bestemt en Golf, som står i fyr og flamme. Brannvesenet får etterhvert slukket brannen. Bilen ble etter slukking tauet til Bjarne Johansen.

VENNESLA: Stjal pc'er og tobakk fra gatekjøkken

**KRISTIANSAND: Innbruddsalarm

01.47:** Innbruddsalarmen går i Industrigata i Kristiansand. Securitas reiser til stedet og melder fra at det er en knust rute og inngangsdøra er sparket opp. Politiet kommer også til stedet, og har vanskelig for å se om noe er stjålet. Det er sikret DNA-spor i form av blod, fra stedet.

KRISTIANSAND: Taggere pågrepet med marihuana

**KRISTIANSAND: Blendet av laser

03.18** : En drosjesjåfør som kjører i Dalsveien på Justnes ringer til politiet og forteller at han har blitt blendet av et sterkt laserlys. Han sier det kommer fra en adresse, men når politiet sjekker adressen i folkeregistre får de opp at det er to god voksne personer som bor der. Dermed er det ikke gjort noe mer med saken foreløpig.

**KRISTIANSAND: Narkotika

03.38:** En patrulje i sentrum pågriper to personer som er i besittelse av mindre mengder narkotika. De må finne seg i å overnatte i politiets arrest, og vil få en reaksjon i løpet av mandag formiddag.