KRISTIANSAND: — Vi har nå kjennskap til de fleste involverte i saken, men vi har én ukjent person som er den angripende part i saken. Han oppfordrer vi til å melde seg for politiet, sier politiførstebetjent Oddbjørn Lunde til fvn.no.

Politiet har så langt pågrepet tre menn i alderen 22, 18 og 17 år for overfallet på to menn på åpen gate tirsdag ettermiddag.

To menn på 25 år ble tirsdag ettermiddag brutalt angrepet med spark og slag i Kristian IVs gate med butikkansatte og forbipasserende som sjokkerte vitner.

Den ene mannen er fortsatt til behandling ved Sørlandet sykehus i Kristiansand for skadene han ble påført under angrepet. Tilstanden hans beskrives av Sørlandet sykehus i Kristiansand som stabil.

Nekter å uttale seg

Den andre 25-åringen ble skrevet ut fra sykehuset i går. Han nekter imidlertid å uttale seg til politiet om voldsepisoden.

— Dette er et oppgjør i et kjent miljø, og vi kan risikere at de ikke ønsker å uttale seg til politiet. Den ene fornærmede parten har gitt uttrykk for at han ikke ønsker å uttale seg til politiet, opplyser Lunde.

- Hva slags miljø tilhører de involverte?

— Jeg vil ikke si noe mer om det, annet enn at de er kjenninger av politiet, svarer Lunde.

Foretar avhør i dag

- Hva kan du si om bakgrunnen for overfallet?

— Jeg kan ikke si noe om bakgrunnen på det nåværende tidspunkt, svarer Lunde.

Politiet starter i dag avhørene av de tre pågrepne. Også vitner er kalt inn til avhør hi løpet av formiddagen.

- Finnes det overvåkningsvideoer på stedet som kan ha filmet det brutale overfallet?

— Det er mulig. Det vet vi ikke, men det undersøker vi, opplyser han.