**SØGNE: Kjørte el-sykkel

04.38:** En gutt i 11-12-årsalderen er ute alene og kjører el-sykkel i nærheten av Tangvall. Han blir kjørt hjem til foresatte. Sykkelen blir beslaglagt fordi den kjører over grensa på 30 km/t. Politiet har sendt bekymringsmelding til barnevernet.

**LYNGDAL: Fartskontroll

22-00:** UP holdt laserkontroll i 60-sona. Tre mistet førerkortet, deriblant en fører som holdt 107 km/t. Ti forenklede forelegg ble skrevet ut for høy fart.

**ARENDAL: Båtpromille

00.40:** Politiet stoppet en båtfører ved Kilsund med en 1,4 i promille. En mann (29) anmeldes for promillekjøring.

**GRIMSTAD: Båtbråk

00.45:** Det kom inn flere klager på festbråk ved Oddensenteret i Grimstad. Politiet bortviste to menn, henholdsvis 18 og 26 år, og politiet fikk ikke flere klager.

**KRISTIANSAND: Ville ikke betale

00.55:** En taxisjåfør kontakter politiet og forteller at han har en passasjer som verken vil forlate taxien eller betale. Politiet rykket ut og avleverte mannen til sin frue.

**TVEDESTRAND: Båtpromille

00.54:** Politibåten fra Risør stanset en rask båtfører som hadde 1,2 promille i blodet. En mann (29) fra Tvedestrand anmeldes.

**FLEKKEFJORD: Båtpromille

00.57:** En mannlig båtfører (20) fra Flekkefjord ble stanset med 1,06 promille i blodet.

**KRISTIANSAND: Bråkmaker innbrakt

01.08:** Politiet innbringer en mann (32) fra Dronningensgate. Mannen ble anmeldt og satt i drukkenskapsarresten.

**BYGLAND: Kjørte utfor

01.27:** Jente (18) kjørte utfor skråning. Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

01.30:** En tysker (28) kommer inn med en ferje og blir tatt av tollvesenet med mindre mengder marihuana. Det skrives ut et forelegg mot mannen.

**ARENDAL: Bil i fjellveggen

01.41:** En mann (21) skjærer rett fram i et kryss og havner i fjellveggen ved Fløystad i Arendal. Den ene passasjeren klager over smerter i albuen. Føreren erkjente straffskyld for å ha brutt vegtrafikklovens paragraf 3, som omfatter aktsomhet i trafikken.

**FLEKKEFJORD: Forvirret kjøring

01.48:** Politiet får melding om en Audi som kjører merkelig i nærheten av biltilsynet i byen. Bilen ble stoppet på E 39 og politiet kom fram til at mannen ikke var alkoholpåvirket, men forvirret. På grunn av føreren (60) sin helsetilstand og forvirret kjøring, ble det bestemt at førerkortet skulle inndras.

**KRISTIANSAND: Slåssing

02.05:** To personer braket sammen i slåsskamp i Markensgate. Begge ble bortvist fra byen og etterfulgte pålegget.

**KRISTIANSAND: Slått ned

02.38:** En ferierende politimann kommer over en mann som slår ned en annen mann. Etter hvert klarer politiet å pågripe en 33-åring. Det er uklart om det kommer anmeldelse i saken.

**ARENDAL: Stakk fra politiet

02.50:** En patrulje forsøker å stanse en motorsykkel som kjører opp mot 180 km/t på E 18 ved Brekka. Motorsykkelen kjørte mot Kristiansand og Grimstad-patruljene forsøkte senere å stanse sykkelen, men avblåste jakten da farten ble opprettholdt. Politiet har informasjon om kjennetegn på sykkelen og vil etterforske saken.

**VENNESLA: Askebrann

02.55:** 110-sentralen melder om verandabrann i Ravnåsveien. Det viser seg at noe aske har antent en veranda. Brannen ble raskt slukket.

**KRISTIANSAND: I arrest

02.45:** En 17-åring ble satt i arrest etter å ha overtrådt en bortvisning.

**ARENDAL: Pirattaxi

03.13:** En person ble anmeldt etter å ha blitt som pirattaxi-sjåfør. Saken vil få en reaksjon.

**SØGNE: Bilbrann

03.16:** Det meldes om brann i en russebil ved Tinntjønn skole i Søgne. Brannen er slukket og det er uklart om hvor store skader bilen ble påført.

**ARENDAL: Klatret opp i tre

03.15:** En person klatret opp i et tre på Hove. Han nektet å følge politiets ordre om å klatre ned og fortsatte oppover treet. Først etter en halvtime bestemte han seg for å samarbeide og ble deretter med til politiposten. Han ble anmeldt for ordensforstyrrelse, fikk pålegg om å ikke klatre i andre trær og ble så dimittert.

**ARENDAL: Skadet kvinne

03.21:** En kvinne (18) skal ha blitt utsatt for vold på Langbrygga. Hun forklarte at en annen kvinne hadde vært voldelig og at hun muligens vil anmelde saken.

**ARENDAL: Brann

03.43:** Det utviklet seg varmgang i stikkontakten ved kjøkkenet på utestedet Madam Reiersen. Det var ikke åpen flamme.

**MANDAL: Vold

03.44:** En person skal ha blitt slått ned ved Greven i Mandal. Da politiet kommer har alle forlatt stedet.

**GRIMSTAD: Elgkalv skutt

03.33:** En mann melder seg for politiet sier at han har skutt og avlivet en elg som gikk på tre bein ved Eide. Viltnemnda ble varslet.

**TVEDESTRAND: Beruset mann ved veien

03.54:** En beruset mann ved Gjeving førte til utrykning. Politiet kom fram og fikk vekket mannen.

**ARENDAL: Bråkete seilbåt

04.04:** En høylytt seilbåt ved Hovekilen utenfor Tromøy meldes for politiet. Den skal ha spilt høy musikk døgnet rundt i lengre tid. Politiet ordner opp.

**FARSUND: Trusler

04.30:** En utenlandsk statsborger trenger hjelp ved et spisested i Farsund. Han forklarer at en nordmann har angrepet ham. Han skal ha blitt slått og hadde en hevelse i tiningen.

**VENNESLA: Innbrudd

04.44:** Det meldes om innbrudd ved Vennesla videregående skole. Politiet får sikret stedet, men fikk ikke undersøkt stedet i natt.

**RISØR: Sovende mann

05.03:** En sovende mann inne på Statoil-stasjonen i Risør blir politimat. En Oslo-mann (47) ble vekket og satt i taxi mot campingplassen hvor han er gjest.

**ARENDAL: Båttyveri

05.08:** Politiet fikk melding om en mann som meldte båten sin stjålet fra Elveveien på Nedenes. Båten er en 21-fots Yamarin med 115-hesters motor. Den har kjennemerke IAU325. Båten er i løpet av dagen blitt funnet.

**ARENDAL: Overstadig beruset

05.22:** En overstadig beruset jente (15) fra Oslo må kjøres hjem til besteforeldrene på Færvik etter en bytur.

**GRIMSTAD: Lommebok stjålet

07.35:** En Hove-gjest oppsøker politiet i Grimstad og forteller at lommeboka hans var blitt stjålet.

**LYNGDAL: Innbruddsforsøk

09.54:** I løpet av natta har noen forsøkte å bryte seg inn ved Lyngdal Inn. Forsøket lyktes ikke og politiet har sikret spor i dag.

**KRISTIANSAND: Fyllekjøring

10.46:** En 19-åring ble stoppet av politiet på Strai.

**EVJE OG HORNNES: Mulig fyllekjøring

11.37:** En bil havnet utfor veien i Gautestadheia og en sterkt beruset kvinne ble observert like i nærheten av bilen. Det var ikke tilgjengelig politi og det er derfor ikke gjort mer med meldingen.

**ARENDAL: Høylytte bongotrommer

13.02:** Et parfymeri i Arendal klager på folk som spiller høylytt bongotrommer. Det ender opp med kundene ikke klarer å snakke med betjeningen i forretningen og politiet bestemmer at musikerne må flytte seg.

**KRISTIANSAND: Utdrikningslag

13.13:** Et utdrikningslag bestående av menn drapert i tangatruser lager spetakkel på Sørlandssenteret. De lagde såpass mye støy at Securitas ba dem om å fjerne seg. Politiet ble varslet, men klokka 13.56 fikk de ny melding om at mennene hadde forlatt åstedet.

**FARSUND: Biltyveri

13.50:** En Ford Escort med kjennemerke ZF24327 meldes stjålet.