**SONGDALEN: Kjørte uten lappen

01.45:** Politiet stopper en sjåfør uten førerkort ved Shell Seven Eleven i Songdalen. Sjåføren er en mann på 24 år fra distriktet.

**SONGDALEN: Fartskontroll ved Nodeland

06.30-07.30:** Fartskontroll i Spjotnesveien ved Nodeland. Politiet skriver ut to forenkla forelegg. Høyeste hastighet er 57 km/t i 50-sonen.

**VENNESLA: Ville stjele verktøy fra gårdstun

07.13:** Les egen sak.

**LYNGDAL: Arbeidsulykke

07.50:** Les egen sak.

**RISØR: Innbrudd i lagercontainer

09.21:** Melding om innbrudd i en lagercontainer som står utenfor et bygg i Risørveien. Dørene på siden er brutt opp, men det er ikke avklart om noe er stjålet.

**VENNESLA: Innbrudd i garasje

11.18:** Politiet fikk melding om et innbrudd i en garasje i Einarlia i Øvrebø. Også bilen som sto i garasjen ble utsatt for innbruddstyvene. Ugjerningen er anmeldt.

**SØGNE: Kjørte ulovlig med prøveskilt

13.43** stoppet UP en bilfører som kjørte rundt med prøveskilt i Lindegrøvan i Søgne. Det viste seg at bilen sjåføren kjørte hadde blitt avregistrert. Prøveskiltene han hadde satt på bilen, var meldt tapt fra en bilforretning, og skulle ha vært innlevert der. Forholdet blir anmeldt.

**ARENDAL: Innbrudd i garasje 2

14.11:** Politiet fikk melding om innbrudd i en garasje i Sentralgaten i Arendal. Innbruddstyvene hadde brutt opp et vindu og stjålet verktøy og en sykkel fra garasjen.

**KRISTIANSAND: Stjålet bil parkert

18.44:** En bil som var meldt stjålet ble funnet parkert på Kjevik. Bilen, en blå audi S4 med kjennetegn LY 41955 ble meldt stjålet sist uke.

**FLEKKEFJORD: Forbikjøring i sperrefelt

18.48:** En bilfører ble fotgjenger etter å ha foretatt en forbikjøring i sperrefeltet. Han blir anmeldt for forholdet, og fikk førerkortet beslaglagt. Bilføreren er født i 1933. **LILLESAND: Bilfører uten førerkort

20.56:** En bilfører ble stanset uten gyldig førerkort i en kontroll. Vedkommende er født i 1975, og blir anmeldt for kjøringa.

**LILLESAND: Uten førerkort 2

21.00:** Politiet stoppet nok en person uten førerkort. Vedkommende kjørte en lett motorsykkel uten å ha papirene i orden.

**EVJE: Beruset sjåfør

21.22:** En bilfører ble stoppet av en politipatrulje og mistenkt for kjøring i beruset tilstand. Mannen ble tatt med til legevakten for blodprøver og har fått førerkortet beslaglagt.

**LYNGDAL: Råkjørte langs fjorden

21.27:** En politipatrulje stoppet en 20 år gammel bilfører som kjørte i 101 kilometer i timen i 60-sonen langs Lenefjorden. Vedkommende fikk førerkortet beslaglagt.