**KVINESDAL: Fant ikke ATV

00.11** Politiet fikk melding om at føreren av en uregistrert ATV spant rundt i området ved Hamreveien. En patrulje ble sendt til stedet, men klarte ikke å finne verken føreren eller doningen.

**FARSUND: Røykla tunnel

00.21** Politiet fikk nok en gang melding om spoling og spinning, denne gangen på riksvei 43 ved Spind. Føreren av en Mercedes skulle ha røyklagt en tunnel på stedet, men politiet klarte ikke å finne vedkommende.

**SØGNE: Tilgrising ved bedrift

00.35** En bedriftseier ved Østre Lohnelier tilkalte politiet etter å ha blitt utsatt for tilgrising. Ifølge politiet har ukjente gjerningspersoner kastet rundt seg med store mengder fyrverkerirester. Forholdet vil bli anmeldt.

**FLEKKEFJORD: Kjørte i rus uten førerkort

00.40** En 28 år gammel mann ble pågrepet ved Hidrasund, siktet for kjøring i ruspåvirket tilstand. Mannen erkjente bruk av amfetamin. I tillegg kjørte han en bil med falske kjennetegn, og hadde heller ikke gyldig førerkort.

**GRIMSTAD: Tatt for ruskjøring

01.37** En 33 år gammel mann fra Fevik er mistenkt for å ha kjørt bil ruspåvirket. Mannen ble stoppet i Grimstad sammen med en 35 år gammel passasjer, som var i besittelse av blåvaliumtabletter. Føreren måtte avlegge utvidet blodprøve. Politiet har opprette saker på begge mennene.

**ARENDAL: Slått på Langbrygga

02.12** En politipatrulje kom over en 29 år gammel mann på Langbrygga, som opplyste at han var slått i ansiktet. Mannen ble tilbudt skyss til legevakten, men ville heller ta seg hjem selv. 29-åringen vurderer å anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Kranglete bensinstasjonskunde

02.13** Ansatte ved Shell-stasjonen på Fidjane i vestgående løp ba politiet om hjelp til å fjerne en vanskelig kunde. En 35 år gammel beruset mann fra Søgne oppførte seg kranglete på bensinstasjonen, men forlot stedet da politiet ba ham om det.

**KRISTIANSAND: Brannalarm i kirke

02.29** Brannvesenet og politiet rykket ut til Tveit kirke etter at en automatisk brannalarm var utløst. Kirken ble gjennomsøkt uten tegn til brann.

**KRISTIANSAND: Slo til vakt på utested

02.30** En politipatrulje ble kontaktet etter at en 21 år gammel dørvakt ved utestedet Javel pub var slått til av en gjest. Gjerningsmannen hadde forlatt stedet, men politiet kjenner identiteten til vedkommende, en 22-åring fra Søgne. Forholdet vil bli anmeldt.

**ARENDAL: I arresten etter slåsskamp

02.55** En 34 år gammel mann fra Arendal ble pågrepet etter en slåsskamp i nærheten av sentrum. Den fornærmede, en 25-åring fra Arendal, vil anmelde forholdet, ifølge politiet.

**KRISTIANSAND: Erkjente sykkeltyveri

03.25** Politiet kontrollerte en person som var i besittelse av en sykkel han ikke kunne gjøre rede for. Mannen, en 29 år gammel kristiansander, erkjente sykkeltyveri. Sykkelen ble beslaglagt av politiet, og eieren, en 29 år gammel kvinne, vil bli kontaktet.

**ARENDAL: Kjørte uten førerkort

03.28** En 26 år gammel mann fra Arendal ble stoppet i Barbu for bilkjøring uten gyldig førerkort.

**ARENDAL: Tatt med amfetamin

03.42** En 35 år gammel mann fra Arendal ble stoppet av politiet i en bil i sentrum. Han var i besittelse av mindre mengder hvitt pulver, trolig amfetamin, og ble brakt til arresten i Arendal. Politiet mistenker ikke at mannen har kjørt bil i ruspåvirket tilstand.

ARENDAL: Tre tatt med våpen og pepperspray

SØGNE: Ukjente menn truet boligeier