KRISTIANSAND: — Bakgrunnen for dette er ny strategi for Nettbuss konsernet og dermed fortsetter vi arbeidet med å bygge et sterkere Nettbuss for å møte den stadig tøffere konkurransen.

Anders Roger Øynes blir konserndirektør ekspressbuss i Nettbuss. Foto: Sondre Steen Holvik

Fra nyttår vil selskapene i Norge bli organisert i fire robuste regionale enheter, og allerede i september starter vi arbeidet med å etablere en egen salgs— og markedsorganisasjon for alle ekspressbussene, skriver Nettbuss i en pressemelding.Dermed blir altså Anders Roger Øynes konserndirektør ekspressbuss i Nettbuss konsernet, mens Ole E. Haugen. fra 1. januar neste år blir administrerende direktør i ”nye” Nettbuss Sør.

— Vi har besluttet å starte utfasing av våre ruter fra NOR-WAY fra sommeren 2013. For å lykkes med denne satsingen kreves det betydelig innsats for bedre nettsalg, mer offensiv markedsføring og mer attraktive produkter, melder selskapet.

Derfor etablerer de nå en egen prosjektorganisasjon som vil få ansvar for salg og markedsføring av alle ekspressbussene, også alle TIMEkspress linjene. Driften skal fortsatt ligge ute i lokale selskapene, og prosjektet skal ledes av konserndirektør Anders Roger Øynes.