**LILLESAND: Bråkete fest

23.23:** Politiet må dra til Tunveien i Lillesand for å dempe en høylytt fest, noe som gikk helt problemfritt.

**RISØR: Ruskjøring

23.53:** I sentrum av Risør er det en 45 år gammel kristiansander som blir pågrepet fordi det er mistanke om at han har ført bilen sin i påvirket tilstand.

**KRISTIANSAND: Overstadig beruset

00.08:** Havanna i Kristiansand melder fra om at de har besøk av en overstadig beruset kvinne. Kvinnen blir skysset hjem av politiet.

KRISTIANSAND: Lå på taket da bilen krasjet

**KRISTIANSAND: Kinaputter på buss

00.50:** En bussjåfør møter opp på politivakta i Kristiansand med fire kraftige kinaputter. Noen ungdommer på et busstopp på Flekkerøy hadde kastet disse inn døra på bussen. Det ble ingen skader på bussen eller personene på bussen, men det var en høylytt opplevelse. Politiet har muligens sikret seg gjerningspersonene på film ved hjelp av bussens overvåkningskamera.

**ARENDAL: Kranglete polakker

01.10:** Sjøboden på Langbrygga i Arendal melder til politiet at det er slagsmål mellom to polakker og vaktene på stedet. Politiet rykker ut og pågriper de polske bråkmakerne, som er henholdsvis 20 og 25 år gamle. De to blir anmeldt for bråk på offentlig sted.

**MANDAL: Stjålet moped

01.13:** Politiet får inn melding om en stjålet moped. Mopeden ble stjålet fra Sjøbodvik i Mandal i tidsrommet 16-21 fredag. Mopeden, en blå Furia 6v, har registreringsnummer PZ5135. **EVJE: Ampert vårball

01.18:** Evjemoen militærleir arrangerte vårball fredag, og litt utpå natten meldte en vakt fra om veldig amper stemning på stedet. Da politiet ankom hadde det roet seg.

**KRISTIANSAND: Urinering

01.24:** En person blir anmeldt for å ha urinert oppetter vinduer og dører på Havanna i Vestre Strandgate. Den tissetrengte mannen er en 22-åring fra Evje.

**KRISTIANSAND: Promillekjøring

01.20:** På E39 i Hannevika blir en person pågrepet mistenkt for promillekjøring. Den 19 år gamle kristiansanderen har avgitt de nødvendige prøver og må belage seg på å bruke apostlenes hester som fremkomstmiddel i tiden fremover.

**VENNESLA: Ruteknusing

01.37:** Politiet får inn melding om at en person har knust ruter på en adresse i Lundeveien i Vennesla. Politiet har ikke fått fatt på gjerningspersonen.

**ARENDAL: Stjal sprit

02.11:** I Pollen bar i Arendal er det en tørst fyr som tydeligvis ikke vil vente på servering. Han forsyner seg med to flasker sprit, men kommer ikke unna med flaskene. Det er notert personalia på den tørste mannen, og det kommer en anmeldelse fra Pollen bar. Flaskene er også tilbake til sin rettmessige plass bak baren.

**KRISTIANSAND: Spyttet på dørvakter

02.10:** Ei kvinne blir overlevert politiet fra Havanna. Den 21 år gamle kvinnen fra Vennesla har oppført seg dårlig, blant annet har hun spyttet på vaktene på stedet. Politiet forsøkte å kjørte kvinnen hjem, men hun hadde ikke nøkkel til å ta seg inn i sin bopel, og dermed måtte hun overnatte hos politiet.

**LYNGDAL: Person slått ned

02.22:** En person blir slått ned rett utenfor døra til Jonas B. Gunsersen. Personen blir sendt til sykehuset i Flekkefjord for å få sjekke hodet. To personer er mistenkt for forholdet, og de vil bli anmeldt for vold på offentlig sted. 90

**KRISTIANSAND: Slagsmål

02.38:** Politiet får inn melding om at fem-seks personer slåss ved Vestre kiosk i Vestre strandgate. En 41 år gammel mann blir kjørt til legevakta med det som kan se ut som en knekt nese. Politiet mistenker en 33 år gammel mann fra Konsmo for å stå bak volden.

**ARENDAL: Kvalme

02.42:** Politiet må fjerne en 20 år gammel arendalitt fra Nesbakken i Arendal. Han har laget kvalm og blir innsatt i drukkenskapsarresten.

KRISTIANSAND: Prostituert angivelig ranet i Kristiansand

**KRISTIANSAND: Husbråk

02.57:** Det blir meldt om husbråk i Gislemyrveien. En person ringer inn og sier han vil ha fjernet en krakilsk dame fra sin bopel. Politiet fjerner kvinnen fra stedet, og dermed løser situasjonen seg.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

0311:** Securitas melder fra til politiet om at det har vært innbrudd i Industriens aktivitetshus i Industrigata i Kristiansand. Politiet har sikret stedet, og vil ta kontakt med noen som vet hva som befinner seg på innsiden for å finne ut hva som eventuelt er borttatt.

**GRIMSTAD: Urinering

0313:** En patrulje i Grimstad tar bokstavlig talt en person med buksene nede. Patruljen kommer nemlig over en mann i det han urinerer i blomsterbedet utenfor politistasjonen i Grimstad. Det er naturlig nok lovens lange arm ikke spesielt begeistret for, så mannen kan vente seg et forelegg for tissingen.

**ARENDAL: Husbråk

03.19:** Det blir meldt om husbråk i Budalen i Arendal. Politiet rykker ut og får roet bråket.

**LILLESAND: Person slått ned

03.24:** Politiet får inn melding om at to menn slåss i Springvannskleiva i Lillesand. En ambulanse blir også sendt til stedet. Det viser seg etter hvert at en person skal være slått ned og har mulig brukket en arm i tillegg til at han har fått kutt under den ene foten. Fire personer i 20-årsalderen er mistenkt for forholdet. To av dem måtte tilbringe natten i arresten. Det gjenstår fortsatt noe etterforskning for politiet.

KRISTIANSAND: Stakk av fra politikontroll

**ARENDAL: Innbrudd i båt

05.22:** Ved Noroddpynten på Kolbjørnsvik i Arendal får politiet inn melding om ei sjekte som driver på byfjorden. Båten drev i land på Kulltangen, og det viser seg at båten har fått motortrøbbel. Da båten var fortøyd sa politiet seg fornøyd. Men det var ikke slutten på visa, for klokken 06.04 får politiet melding om at personene fra båten med motortrøbbel har begynt å ta seg inn i andre båter. En av karene, en 40-åring fra Rygene, har vært oppe i 3-4 båter og forsynt seg med blant annet to batterier og litt annet småtteri. Dermed måtte han innfinne seg med en tur i politiets arrest.

**VALLE: Grovt tyveri

05.29:** Valle veistasjon melder fra om at de har hatt grovt tyveri. Det er blant annet stjålet fire walkie talkie og nøkkel til et vaskerom. Politiet har sikret stedet og vil se om de finner spor etter hvert.

**KRISTIANSAND: Overstadig beruset

07.02:** Ved Jernebanestasjonen plukker politiet opp en 46 år gammel mann fra Kvinesdal som er overstadig beruset. Han fikk sove noen timer i politiets arrest.

**TVEDESTRAND: Innbrudd

11.08:** Politiet får melding om innbrudd på Sjømannsskolen på Askerøya. Det er noen som er befaring der ute som melder fra. Politiet drar til stedet, men da viser det seg at det er litt usikkert om det har vært uvedkommende inne. Det har nemlig vært feiret jubileum i området, så det kan like godt være noen av festdeltakerne som har surret rundt inne på skolen.

**MANDAL: Båttyveri

14.50:** En Silver marine 8-fots gummibåt med en 4-hk Yamaha-motor meldt stjålet stjålet fra Mandal. Båten er uregistrert.

**RISØR: Trafikkuhell

18.00:** En person trynet på sykkel i Strandgata i Risør. Politiet finner personen og tilkaller ambulanse. Det viser seg at personen ikke er blitt fysisk skadet.

**MANDAL: Uten førerkort

19.20:** En mann i slutten av 30-årene stoppes i Mandal. Personen har ikke gyldig førerkort og anmeldes for forholdet.