Tidligere Start-trener Tom Nordlie skal være eksperten under lørdagens fotballfest på Kick, med Fædrelandsvennens Frank Mersland (innrammet) som konferansier. Foto: Reidar Kollstad

Fædrelandsvennen arrangerer fotballfest lørdag fra klokka 10.15 på Kick. Da begynner oppladningen til Jerv-Start.

— Ettersom at Levermyr har begrenset kapasitet og Start bare får 200 billetter til kampen, vil vi gi et skikkelig tilbud til de som ikke får sett kampen fra tribunen, sier Jonas Mjaaland, nyhetsredaktør i Fædrelandsvennen.

I 10.30-tida lørdag hadde mange møtt opp for å følge kampen sammen med Fædrelandsvennen og gjestene Tom Nordlie, Ole Martin Årst og Tom Berhus. Men fortsatt er det plasser igjen, så det er bare å møte opp.

Melde deg på via Facebook!

Tidligere Start-trener Tom Nordlie er gjest, mens Fædrelandsvennens Frank Mersland er vert når det blir arrangert fotballfest i anledning Jerv-Start på Kick.

Nordlie kommerStarts trener mellom 2004-2006, Tom Nordlie, er fotballeksperten. Verten for fotballfesten vil være Fædrelandsvennens Frank Mersland. I tillegg kommer flere kjente fotballfjes.

— Selv om det begynner å bli en stund siden Tom trente Start, tror jeg han fortsatt har en høy stjerne blant sørlendingene. Tom er en flink, frittalende fotballekspert og har også en humoristisk snert, sier Mjaaland.

Gratis frokost

Til de første 100 som kommer er det gratis frokost. Inngangen er gratis og aldersgrensen er på 18 år, men barn kan komme i følge med voksne.

— Kampen går uvanlig tidlig, så jeg håper sørlendinger setter på vekkerklokka og møter opp til kamp. Vi lover ordentlig god fotballstemning til en av de viktigste kampene på Sørlandet på lang tid.

Tidligere Start-trener Tom Nordlie skal være eksperten under lørdagens fotballfest på Kick, med Fædrelandsvennens Frank Mersland (innrammet) som konferansier. Foto: Reidar Kollstad