– Akkurat nå tenker jeg ikke på det, men Vipers er i mitt hjerte. Det vil jeg alltid tenke på, sier håndballkeeperen Katrine Lunde til VG i dag.

I mars ble hun mor til Atina. To måneder etter fødselen var hun tilbake på banen for sin ungarske klubb Györ. Fra 2015/2016-sesongen spiller hun for den russiske storklubben Rostov Don.

Overfor VG vil hun ikke vil spekulere rundt hvor lenge hun ser for seg at karrieren varer.

I Vipers er hennes tvillingsøster Kristine Lunde-Borgersen assistenttrener etter at hun la opp tidligere i år.

Kristine Lunde-Borgersen og søsteren Katrine Lunde har i mange år vært sentrale på verdens beste håndballandslag. Foto: NTB Scanpix

— Ja, selvfølgelig vil jeg ha med Katrine på laget. Men vi får se hvordan det passer med hennes planer. Det er aldri umulig å få til noe, sa Lunde-Borgersen til Fædrelandsvennen i mai.- Det er klart det ville vært gøy å spille med Kristine som trener. Jeg savner jo Norge og Kristiansand, svarte målvakten på utfordringen fra søsteren den gangen.

Daglig leder i Vipers, Terje Marcussen, var da heller ikke i tvil om at Vipers ønsker Lunde.

— Vi drømmer ofte om Katrine. Det hadde vært en drøm om å få hun til Vipers. Vi har jo allerede gode keepere, men Katrine er ekstraordinær og kan veldig mye. Kanskje kunne de andre keeperne lært av henne, sa Marcussen i mai.

Lunde-Borgersen sa samtidig at hun hadde prøvd å overtale søsteren til en retur hjem til Vipers tidligere.

— Jeg har spurt før, men da har det ikke funket med Katrines planer, sa hun.

Overfor VG i dag sier Lunde det ikke var aktuelt å gå til en norsk klubb på dette tidspunktet. Samtidig avslører hun at det ikke forelå konkrete tilbud fra klubber i Norge.