En 20 år gammel kvinne ble alvorlig skadet ved ulykken. Hun ble liggende flere måneder på sykehus. Straks etter ulykken ble hun innlagt på Ullevål Universitetssykehus med hjerneblødning, skjelettskader i ansiktet og lårhalsbrudd. Etter drøye to uker på sykehus i Oslo ble hun overført til Sørlandet sykehus Kristiansand, og deretter til opptrening på sykehusets avdeling for fysikalsk medisin og rehabilitering på Kongsgård. I slutten av oktober var kvinnen fortsatt innlagt på sykehus, snaut fire måneder etter ulykken.

Vikeplikt

Ifølge tiltalen kjørte den tiltalte ut fra en parkeringsplass på Birkeland uten å overholde vikelikt for kjørende i Tveideveien. Bilføreren kolliderte med mopeden.

Den 54 år gamle bilføreren er tiltalt for "å ha forvoldt betydelig skade på legeme eller helbred", og er i tillegg tiltalt for uaktsom kjøring og for ikke å ha overholdt vikeplikten.

På grunn av sakens alvorlige karakter er det statsadvokatene som har tatt ut tiltalen mot 54-åringen. Saken kommer om kort tid til behandling i Kristiansand tingrett.