**GRIMSTAD: Stoppet beruset fører

02.53** Politiet stanset en beruset bilfører i Levermyrveien. Føreren, en 21 år gammel mann fra Grimstad, ble kjørt til legevakten for å avlegge blodprøve, og ble deretter anmeldt for forholdet. I bilen satt også 21-åringens kamerat, som egentlig disponerte farens bil. Kameraten, en 20-åring fra Risør, ble derfor anmeldt for å ha overlatt bilen til en beruset bilfører.

**KRISTIANSAND: Laget bråk

06.09** Politiet fikk melding om at en person ringte på dører og laget bråk i Kristian IVs gate i Kristiansand. En politipatrulje ble sendt til stedet, men da de kom fram var personen forsvunnet.

**KRISTIANSAND: Tatt for nasking

16.02:** Gutt (18) uten ID innbrakt etter nasking i kjøpesenter. Dimittert etter sjekk. Naskeriet blir anmeldt i ettertid.

**KRISTIANSAND: Skadd i sykkelvelt

16.26:** Kvinne veltet på sykkel i Narviksbakken. Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Tatt for naskeri

17.01:** Butikktyv, mann (69) uten ID, sjekket i forbindelse med naskeri i butikk. Dimittert etter sjekk. Butikken anmelder forholdet.

**GRIMSTAD: Øltyver tatt

18.08:** Øltyver, mann (25) og mann (35), tatt av patruljer drikkende på noe av ølet de nettopp hadde stjålet. 1,5 kasse. Anmeldes.

**KRISTIANSAND: Trafikkulykke

18.46:** Bil ruller rundt i utløpet av Haumyrheitunnelen. Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Krangel ved butikk

20.18:** Heftig krangel mellom to personer utenfor Rema 1000. Politiet bortviste én person fra stedet.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

20.28:** Mann (21) pågrepet med narkotika. Dette ble avdekket i forbindelse med at mannen ble tatt for naskeri i butikk.

**ARENDAL: Kjørte i rus

20.37:** En 23 år gammel mann kjører sin moped fast i autovernet, ikke langt unna Amerikakleiva mellom Arendal og Stoa. — Mannen er tatt med til legevakten for en sjekk og for å ta de nødvendige prøver, melder operasjonsleder Atle Loven i Agder politidistrikt via Twitter.