**KRISTIANSAND: Gjest på utested lager bråk

01.31:** En kvinne ble kjørt til arresten og anmeldt for ordensforstyrrelse etter å ha laget bråk på et utested. Kvinnen skal ha slått til en ansatt.

**KRISTIANSAND: Beruset person i kjørebanen

03.25:** Melding om beruset person midt i kjørebanen ved Statoil Vesterveien. Politipatrulje ble sendt, men ingen personer var å finne da patruljen kom fram.

**ARENDAL: Skolekontroll I

07.42:** Politiet avholdt skolekontroll ved Stuenes skole i Arendal. — Det var 75 kontrollerte kjøretøy og ingen anmeldelser, melder operasjonsleder Magne Storaker i en Tweet.

**GRIMSTAD: Skolekontroll II

07.44:** Politiet tar seg en tur til Holviga skoler for å gjennomføre en skolekontroll. - Resultatet var ingen anmeldelser, opplyser overbetjent Storaker på Twitter.

**KRISTIANSAND: Brann i bil

08.08:** Politi og brannvesen rykker ut på meldingen om brann i bil ved Bispegra. - Brannen er slukket og ingen kom til skade, ifølge en Tweet fra Storaker.

**EVJE OG HORNNES: Lastebil i trøbbel

10.42:** Politiet får inn melding om at en lastebil sperrer delvis riksvei 42 mellom Hornes og Sveindal ved Tveitekleiva. Ingen ytterligere oppdatering er gitt av politiet.

**RISØR: Brann i hus

11.44:** Nødetatene rykker ut etter melding om en husbrann i Risørveien 290. Noe senere melder 110-sentralen brann Agder at brannen er slukket og at restverdisikring er på vei.

**ARENDAL: To tatt i fartskontroll

13.51:** Utrykningspolitiets enheter melder om beslag av to førerkort i forbindelse med kontroll på fylkesvei 408 ved Øyestad. - De to bilistene kjørte i hneholdsvis 98 km/t og 92 km/t i 60 sone, opplyser operasjonsleder ved Agder politidistrikt, overbetjent Magne Storaker, i en Tweet.