**MANDAL: Uregistrert bil

01.51** stanset en politipatrulje i Mandal en uregistrert bil for kontroll. Bilfører, en 23 år gammel mann, blir anmeldt for å ha kjørt uregistrert bil.

**KRISTIANSAND: Grovt tyveri fra bil

01.53** fikk politiet melding om grovt tyveri fra en bil i Barstølveien i Randesund. Det er skader inne i bilen ved stereoanlegget, en jekk er også blitt stjålet fra bilen. Forholdet blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: Grovt tyveri fra Smultringbua

02.45** fikk politiet melding om grovt tyveri fra Smultringbua. Uvedkommende har brutt opp døren. Ting tyder på at tyvene har stjålet smultringer og brus. Forholdet vil bli anmeldt.

**GRIMSTAD: Innbrudd på UiA

06.13:** Det har vært innbrudd på UiAs campus i Grimstad. Uklart hva som er borte. Krimteknikere sendes til stedet.

**SONGDALEN: Truende person

07.42** fikk politiet melding om en person som opptrådte truende overfor en annen på Brennåsen. En politipatrulje rykket ut, og fikk kontakt med partene. Den mistenkte, en 38 år gammel mann, ble innbrakt til arresten i Kristiansand mistenkt for trusler. 38-åringen var også i besittelse av noe amfetamin, samt førerkort/kort tilhørended andre ukjente personer. Forholdet blir anmeldt.

**ARENDAL: Innbrudd

08.01** fikk politiet melding om innbrudd og tyveri fra et nybygg på Asdal. Det er stjålet diverse verktøy. En patrulje fra Arendal ser nærmere på forholdet.

**LINDESNES: Mindre brann

09.15:** Firmaet Tryland Tekniske på Vigmostad melder at de hadde en liten brann i lokalet i går. De klarte selv å slukke brannen raskt.

**ARENDAL: Stoppet ikke for kontroll

11.45:** En bilist nektet å stoppe for Statens vegvesen kontroll ved His. Bilens registreringsnummer er notert og overlevert politiet.

**KRISTIANSAND: Traktoruhell

12.29:** Les egen sak

**ARENDAL: Kollisjon på E 18

12.32:** Les egen sak

**KRISTIANSAND: Uregjerlig mann på sykehuset

14.15:** Vektere på sykehuset i Kristiansand ber om bistand fra politiet, da de har en ruset og svært uregjerlig mannsperson som sjenerer både pasienter og besøkende på sykehuset. Patruljen bortviser mannen fra stedet.

**KRISTIANSAND: Finner etterlyst person

15.53:** En politimann som er på vei hjem fra jobb, oppdager plutselig en etterlyst person ved Industrigata. En patrulje får innbrakt den 32 år gamle etterlyste mannen.

**GRIMSTAD: Gående syklist påkjørt

16.01:** En fotgjenger som triller sykkelen over fotgjengerfeltet, blir påkjørt av en bil ved Kiwi ved Grooseveien. Det meldes ikke om personskade, men vedkommende sendes likevel til legevakt for sjekk.

**KRISTIANSAND: Kjøring uten førerkort

16.37:** Politiet stopper en 26 år gammel bilist ved Olav Trygvasons vei som mangler førerkort. Han blir anmeldt for dette.

**MANDAL: Sikter på folk med lekevåpen

18.34:** Politiet får melding om at noen gutter går rundt i Liveien i Mandal og sikter på folk med et lekevåpen med lasersikte. En patrulje treffer på to gutter som får en skjennepreken og blir sendt hjem.

**ARENDAL: Mistenker ruskjøring

18.34:** En bil blir stoppet i Arendal sentrum og politiet mistenker at bilføreren er ruset. 25-åringen fra Froland blir brakt inn for utvidet blodprøve.

**ARENDAL: Slåsskamp på kjøpesenter

19.43:** Politiet får melding fra Securitas om at to kvinner har røket i tottene på hverandre i andre etasje på Amfi Arena. Kvinnene hadde kommet med flere beskyldninger mot hverandre og det hele endte i et basketak. Patruljen anmelder begge kvinnene for ordensforstyrrelse.

**FLEKKEFJORD: Bil i vannet

20.55:**

**EVJE: Innbrudd i bil

22.56:** Det meldes om innbrudd i en bil som sto i nærheten av gokartbanen på Evje. Melder vi anmelde forholdet.