ARENDAL: Fremmed mann fjernet

01.05: En kvinne ringer fra en leilighet i sentrum av byen og sier at en fremmed mann ringer på døren hennes, hun ber politiet fjerne ham. Mannen er forsvunnet ved patruljens ankomst. Etter vel en halvtime er samme mann tilbake. Denne gangen påtreffer patruljen ham og geleider ham til riktig leilighet. Mannen hadde gått i feil etasje.

VENNESLA: Tatt med amfetamin

03.02: En patrulje sjekker en varebil ved Grovane. I forbindelse med kontrollen blir det funnet fem-seks gram formentlig amfetamin i bilen. Fører av bilen blir innbrakt og innsatt arrest i påvente av videre etterforskning. Bilfører er en 39 år gammel mann fra Vennesla.

ARENDAL: Tatt med hasj

03.15: En patrulje følger opp en kontroll av en bil med ransaking på en adresse. Her blir det beslaglagt cirka 60 gram hasj. En 18 år gammel mann anmeldes for forholdet.

**ARENDAL: Tyv tatt på fersken

04.45:** En patrulje oppdager en mann som løper fra en enebolig i Fredrik Roschers Bakke. Mannen (26), som er en kjenning av politiet, har brutt seg inn i eneboligen og samlet sammen det operasjonsleder Martin Ugland betegner som relativt store mengder elektronikk.

— Han hadde til hensikt å ta med seg datautstyr og det er skrudd ned en flatskjerm fra veggen. Det tyder på at tyvene har oppholdt seg en stund i huset, sier Ugland.

Patruljen har fulgt opp med diverse undersøkelser som resulterte i at ytterligere en person ble pågrepet for innbruddet.

**KRISTIANSAND: Anmeldt for å bære kniv

06.19:** Politiet får inn melding om en mistenkelig mann som snoker rundt i Marviksveien. Han blir observert inne i en garasje og stoppes av en patrulje i nærheten. Mannen har en dårlig forklaring på hva han har gjort inne i garasjen. Han er ikke i besittelse av tyvgods, men blir anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted.

**RISØR: Mistet tralle på E 18

08.29:** Politiet får inn flere meldinger om at en semitrailer har mistet trallen i rundkjøringen ved Akland. Den sperrer det ene kjørefeltet. Ingen personer er skadet. En patrulje rykker ut til stedet og Statens vegvesen varsles. Patruljen tar kontakt med fører. Veivesenets representant skal foreta teknisk undersøkelse.

**ARENDAL: Beruset person

10.09:** Det meldes om en beruset person som er til sjenanse ved sykehuset i Arendal. Personen blir bortvist fra stedet.

**GRIMSTAD: Tagging

10.27:** Noen har tagget på bygget til Rikets sal i Østerhus i Grimstad. Forholdet blir anmeldt.

**ARENDAL: Trafikkuhell

10.50:** Les egen sak

**MANDAL Arbeidsulykke

11.17:** Les egen sak

**VENNESLA: Ruset person i sentrum

11.24:** Politiet får flere meldinger om en ruset person som er utagerende i Vennesla sentrum. Han skal ha slått en dame og sparket i biler. Forbipasserende har tatt ansvar og holdt han fast til politi kom til stedet. 42-åringen blir i første omgang tatt med til lensmannskontoret.

**ARENDAL: Tyveri

12.24:** Det ble oppdaget tyveri av trantabletter fra en butikk på Songetorvet i Arendal. Betjeningen fant ut at det skal ha vært noen utlendinger som gjennomførte tyveriet i går kveld. Politiet har undersøkt forholdet og saken anmeldes.

**KRISTIANSAND: Skeptisk til rusmisbruker på legevakt

12.35** : Legevakta i Kristiansand melder at de har en kjent rusmisbruker på stedet som skaper utrygghet. Legevakta har hatt tidligere erfaringer med vedkommende, som gjør at de ønsker at politiet tar seg av han. En patrulje melder fra stedet at de har kontroll på personen.

**SØGNE: Vinglete bil

13.17:** Politiet rykket ut til Holmenfoss i Søgne etter melding om en bil som kjørte vinglete. Up sjekket bilen og fant ingenting ulovlig.

**SONGDALEN: Manglende kumlokk

13.32:** Et kumlokk manglet på E 39 ved Farbannet. Veitrafikksentralen ble varslet for å ordne opp.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

13.58:** Det er gjort innbrudd i et hus som for tiden er ubebodd i Torridalsveien. Det er rotet mye på stedet og saken er blitt politianmeldt.

**SØGNE: Feil skilt

14.09:** En parkert bil på Tangvall sto med skilter som er registrert som vraket. Chassisnummeret på bilen stemte ikke overens med skiltene. Politiet har tatt vare på skiltene og undersøker hvorvidt det har skjedd en dokumentforfalskning.

**ARENDAL: Stengt inne

14.10:** En bilist på Stoa klagde til politiet på en litauisk bil som hadde parkert foran garasjen hans. Håndbrekket var satt på og bilen var vanskelig å flytte. Politiet kom til stedet og borttauing ble bestilt. Eieren kom selv til stedet og saken løste seg.

**GRIMSTAD: Rusede ungdommer

14.28:** Rusede ungdommer var til sjenanse på Odden-senteret i Grimstad. Patruljen bortviste én person fra stedet.

**KRISTIANSAND: Merkelig kjøring

14.57:** Utrykningspolitiet reagerte på en bil som kjørte sakte og med et kjøremønster som skilte seg fra annen trafikk. Bilføreren, en kvinne på 87 år, måtte ta en samtale med politiet.

**KRISTIANSAND: Skremte folk

15.18:** Securitas meldte om en mann som skremte folk i Markensgate. - Han veiver med en stokk og er nærgående mot damer. Patruljen finner rett mann og tar en alvorsprat og ber ham roe seg, opplyser Gunn Lieng, operasjonsleder i Agder politidistrikt.

**SONGDALEN: Skilttyveri

15.21:** To skilt med kjennetegn PX33140 er i løpet av helga stjålet fra en parkert bil på Hortemo.

**SONGDALEN: Svirring på Spjotneset

15.47:** En bedrift har fått besøk av en mannsperson som ”svirrer” rundt i område. Han har vanskelig for å gjøre rede for seg.

Patruljen på vei. Personen blir tatt vare på.

**MANDAL: Fant etterlyst mann

16.33:** Politiet kom over en etterlyst mann. Han ble kjørt til arresten i Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Tatt med pepperspray

16.44:** Tollvesenet stanset en person med pepperspray og batong på ferjeterminalen. Vedkommende ble anmeldt for brudd på våpenloven.

**ARENDAL: Brann i transformator

1740:** Brann i transformator. Politiet til stedet. Nettpartner kutter strømmen og brannvesenet har slukket brannen.

**GRIMSTAD: Skrik på Frivold

17.43:** Melder hørte ett skrik fra område. Patruljen har vært i område og sett om de kunne finne ut noe. Ikke fått noen henvendelser.

Ikke sett noe.

**EVJE: Kjørte uten førerkort

17.52:** En person stanset i personbil. En person anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort. Erkjente forholdet.

Mannsperson 37 år fra Evje.

**KRISTIANSAND: Skummelt på Fidjane

18.20:** Melder forteller at han har sett en mannsperson som ser beruset ut på utsiden. Skummelt i denne kulden.

Patruljen har kjørt i område uten å se noen personer som kunne stemme til beskrivelsen.

**ARENDAL: Kjøpte ulovlig tobakk

18.52:** Patruljen har stoppet en mannsperson fra Lithauen 35 år.

Han erkjente å ha kjøpt en bærepose med ulovlig tobakk.

Tobakken beslaglagt.

**KRISTIANSAND: Parkert inne i Kirkegata

19.22:** Melder at noen har parkert på utsiden av hans garasje under parkering forbudt-skilt. Melder må ha bilen nå. Har gjort alt for å få fatt i eier av bilen. Ringt bileier og den som disponerer den. Uten resultat. Omsider greide de å få fatt i den personen som disponerte bilen og den ble flyttet. Melder lettet.

**ARENDAL: Fant hund i Eydehavn

20.12:** Melder at de har funnet en liten sort blandingshund, en hannhund med litt fluffy hale og halsbånd uten navn. Melder tar vare på hunden inntil videre.

**KRISTIANSAND: Manglet førerkort og ekte bilskilt

20.21:** Patruljen stoppet en bil med påsatte hjemmelagde skilt. Fører er en mann på 45 år fra Kristiansand. Han blir anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort, dokumentfalsk og kjøring i ruset tilstand.

**LYNGDAL: To pipebranner

20.30:** 110 melder om to pipebranner i Lyngdal.

ARENDAL: Tok to tyver

20.20: En butikk på Torsbuåsen melder at det er to personer inne i butikken som stjeler. En person kom unna med 2 poser øl. Patruljen pågriper en mann på 28 år Arebdak og en kvinne på 23 år fra Arendal . Godset levert tilbake til butikken.

**RISØR: Stoppet rumenere som skal tigge i Arendal

20.31:** Patruljen stopper en personbil med flere rumener i. De opplyser at de skal til Arendal og tigge i morgen. Bil og person sjekket. Ok.

**VALLE: Pipebrann

20.40:** 110 melder om pipebrann i Valle.

**ARENDAL: Slitsom eks fjernet

20.46:** Melder at hun har besøk av en eks-kjæreste som er uønsket på stedet. Ber om hjelp til å få ham fjernet. Han ble hentet før politiet kom til stedet.

**KRISTIANSAND: Kjørte bil med forskjellige skilter

21.41:** Patruljen kontrolerer en personbil som har to forskjellig kjennetegn. Ett normalt kjennetegn og ett prøvekjennetegn.

Det viser seg at bilfører nettopp hadde kjøpt bilen. Alt i ok.