Dette er åttende gang klubben arrangerer konsert i romjula. I år, som tidligere år, satser de stort på lokale krefter, i tillegg til litt forsterkning fra østkanten av regionen.

Åstedet er for tredje år på rad Buen kulturhus. Her håper Rune Østheim og Kjetil Reithaug fra Mandal Bluesklubb å fylle klubbscenen med bluesinteresserte mandalitter.

Reithaugs reviderte

Reithaug-navnet går igjen når årets artister skal presenteres.

Først ute er Reithaugs Reviderte Blues Supply. Kjetil Reithaug (gitar) og Johann Haugland (bass) er faste medlemmer. Denne gang har de måtte leie inn en ny trommis da bandets faste mann med stikker var forhindret fra å stille. For å styrke besetningen har de i tillegg fått med seg Ole Brattfjord på gitar og vokal.

Før neste band entrer scene vil så Reithaug forlyste publikum sammen med sine to sønner, Eirik og Sverre. — Litt lett overgangsmusikk av det tyngre slaget, smiler Kjetil Reithaug.

Eddie & his Blues Fools

Eddie & his Blues Fools er en gjeng skolekamerater som studerer musikk i Kristiansand.

Mandalsregionen er representert ved Eirik Reithaug (gitar) og Benjamin Dybesland (keyboard). De øvrige kommer fra Kristiansands-området. Alderssammensetningen er 17-19 år.

— Dette er rocka blues som svinger skikkelig, lover Eirik Reithaug (17) og Benjamin Dybesland (17) i Eddie & his Blues Fools.

The Rebels

Siste band på scenen under Mandal Bluesklubbs romjulsblues, er The Rebels fra Søgne.

The Rebels består av garvede musikere som har vært med i en årrekke i diverse band. Bakgrunnen for medlemmene spenner fra country, via blues til rock. - Men nå er det “back to the roots”, sier gitarist og vokalist Alf Flak. En del vil sikkert gjenkjenne ham som del av bandet Discovery, som herjet dansefestene på Sørlandet for en del år siden.

I tillegg til Alf Flak, består The Rebels av Janerik Rislaa (trommer) og Svein Karlsen (bass).