Ingrid Roterud Mathisen, som er ansvarlig for vinneroppfølging i Norsk Tipping, sier kvinnen ikke ønsket å stille til et intervju.

— Hun ønsker bare å omtales som en kvinnelig pensjonist fra Kristiansand, forteller Mathisen til Fædrelandsvennen.

— Jeg føler jeg har fått økonomisk ro nå, og muligheten til å ta taxi når jeg skal avgårde, istedenfor buss, sier kvinnen til Norsk Tipping.

Feiret med Bacardi

Det var datamaskinen Ask som spilte for kristiansandskvinnen, som fikk utdelt følgende tall: 1-1-8-9-2. På det andre tallet dukket Jokeren opp. Dermed vant sørlandskvinnen 2.335.836 kroner.

— Da vi snakket med henne en liten stund etter sendingen, var hun i full gang med feiringen og tok en Bacardi med nabokona, sier Ingrid Roterud Mathisen.

Skulle ikke spille

Vinner har vært fast Joker-spiller siden spillets opprinnelse i 2000, hver eneste onsdag og lørdag.

— Da kvinnen var på tur til Narvesen på Vågsbygd Senter for å levere spill på fredag, hadde hun tenkt at hun burde kutte ut Joker denne gangen siden hun som regel ikke vant noe særlig på den, kunne vinneren fortelle til Fædrelandsvennen via Mathisen.

— Da hun kom bort til kassen derimot, ombestemte hun seg i siste liten og tok Jokeren med allikevel. Det må man jo kunne si var et godt valg, sier Mathisen.

Økonomisk ro

På spørsmål rundt hva hun føler rundt det hele dagen derpå, sier vinneren at det er kjempemoro og at det bobler innvendig når hun tenker på det.

— Hun brukte store deler av lørdags kvelden til å ringe rundt til familie og venner og fortelle om gevinsten, og det var mange artige reaksjoner i andre enden, røper vinneroppfølgingssjefen.

-De fleste av dem kjenner ingen millionærer, og fikk nærmest sjokk da jeg fortalte det. Sønnen min må fortsatt klype seg i armen for å fatte det hele, ler den glade vinneren.