Det er Lindesnes Avis som melder at Thorvald Rugland Pedersen (75) døde torsdag. Rugland Pedersen lå i koma på Sørlandet sykehus Kristiansand etter en motorsykkelulykke på fylkesvei 460 i Hægebostad. Ulykken skjedde mandag kveld.

Sønnen Einar Pedersen bekrefter fredag formiddag overfor avisen at Rugland Pedersen døde like etter at han ble koblet fra respiratoren torsdag.

— Vi vet ikke helt sikkert om han døde på grunn av skadene. Men det er kanskje ikke unaturlig at det skyldes en følgeskade av ulykken, sier Einar Pedersen til Lindesnes avis.

Den 75 år gamle mannen ble først brakt til sykehuset i Flekkefjord med hva man antok var mindre skader, men dagen etter ble det dokumentert at 75-åringen var påført hjerneblødning.

Han ble derfor brakt videre til Sørlandet sykehus Kristiansand med ambulansen.

— Etter ulykken var han bare bevisstløs i cirka fem minutter før han kom til seg selv igjen. Da ble han fraktet til Flekkefjord, trodde vi det kun var snakk om noen brukne ribbein og et par utslåtte tenner, forklarer sønnen.

Men natt til tirsdag fikk han hjerneblødningen som gjorde at de fraktet ham til Sørlandet sykehus Kristiansand hvor han døde torsdag.