**VENNESLA: Gressbrann på Kaninøya

00.11:** En bilist oppdaget at det brant under broen til Moseidmoen. En patrulje kjørte ut til stedet, og så at det har tatt fyr i et nett som lå over øya. (Nettet ble brukt til å hindre måker å hekke.) Brannvesenet fikk slukket brannen.

**KRISTIANSAND: Ble banket opp på fest

00.11:** Politiet fikk melding om at en person hadde blitt banket opp på en fest i Tømmerstøveien. Ifølge melderen var vedkommende ”ganske blå”, så politiet rykket ut til stedet. En person ble kjørt hjem av politiet, men årsaken til slagsmålet er foreløpig ikke kjent. Det er uvisst om saken vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Bråkmaker lagt i jern

01.05:** Noen vektere på Ernst Hotell fikk problemer med en gjest, og måtte legge vedkommende i jern. Politiet ble tilkalt like etter. Årsaken til hendelsen er ikke kjent. Vedkommende, en 23-åring fra Vennesla, ble raskt dimittert.

**KRISTIANSAND: Bråk ved Caledonien

01.22:** Politiet fikk melding om at det var slåssing utenfor Fønix kino med flere involverte, men da politiet dukket opp var det stille og rolig.

01.35: Politiet fikk melding om at det var slåsskamp på trappen ved hjørnet av Caledonien. En person ble kjørt til sentralarresten, og vil bli anmeldt av politiet for ordensforstyrrelser. Vedkommende var en 23 år gammel mann fra Kristiansand. Ifølge politiet var det en del vitner på stedet.

**KRISTIANSAND: Ordensforstyrrelse

01.52:** Leopold music-pub fikk problemer med en gjest som nektet å forlate stedet. Denne personen, en 18-åring fra Kristiansand, måtte tilbringe natten i arresten. Omtrent på samme tid måtte politiet kjøre en beruset person hjem.

**KRISTIANSAND: Person lagt i jern

02.46:** Vektere ved Leopold music-pub fikk problemer med en gjest, og måtte legge vedkommende i jern. Politiet ble tilkalt fordi utestedet trengte bistand. Personen ble kjørt til vandrehjemmet, men det er fortsatt uvisst hvorfor vedkommende ble lagt i jern.

**KVINESDAL: Mistenkelig sjåfør

03.21:** En 23 år gammel mc-fører fra Kvinesdal ble stoppet av politiet på Åmot. Mc-en var uregistrert, og mannen ble mistenkt for å ha kjørt i påvirket tilstand. Mannen ble tatt med til legevakten i Flekkefjord, hvor han ble framstilt for blodprøve.

**LYNGDAL: Bil havnet i grøfta

05.55:** En patrulje meldte at en bil hadde kjørt i grøfta vest for Lyngdal. Hendelsen skal ha skjedd ved Åtlandstunnelen. Det ser ut til at bilen skrenset ut av tunnelen. Sjåføren, en 28 år gammel mann fra Rogaland, ble sjekket for promille. Denne viste seg å være negativ.

**KRISTIANSAND: Stjal bil og penger fra ekskjæreste

06.19:** Ifølge en kvinne skal hennes ekskjæreste ha stjålet bilen hennes, en burgunder Mitsubishi Lancer med registreringsnummer PP19573. Vedkommende skal også ha stjålet 5000 kroner fra henne. Gjerningsmannen er kjent for politiet.

**KRISTIANSAND: Brukstyveri

06.34:** I løpet av natten ble en bil stjålet da den stod parkert utenfor Shell på Gartnerløkka. Ifølge ansatte på Shell ble trolig bilen stjålet i 04.30-tiden. Bileieren parkerte bilen sin der like før midnatt. Den savnede bilen er en sølvfarget Volvo 940, som har registreringsnummer AJ37045. **KRISTIANSAND: Kjørte uten gyldig mopedsertifikat

10.03:** En 40 år gammel mann ble stoppet på Grostølveien da han kjørte moped. Mannens tidligere mopedførerbevis har blitt inndratt, og mannen kjørte dermed uten gyldig førerkort.

**SPANGEREID: Stjålet båtmotor

13.43:** En 50 hesters Yamaha-motor ble stjålet fra en båt på Selvågen. Ifølge melder skal det ha også ha blitt stjålet motorer fra andre steder. Politiet undersøker saken.