**ARENDAL: Sovnet i feil telt

01.15 -** En politipatrulje i Arendal fant en beruset 35-åring som hadde lagt seg til å sove i et av teltene som er satt opp på grunn av offshore-arrangementet.

**ARENDAL: Kjørte traktor uten lappen

01.13 -** Politiet sjekket ut en mulig promillekjøring med traktor ved Rykene. Den 18 år gamle gutten fra området var ikke påvirket av alkohol, men han hadde ikke førerkort for traktor.

**KRISTIANSAND: Tisset foran politiet

01.29 -** Politiet fikk melding om at en beruset person sov i Tollbodgata. En patrulje fikk vekket mannen, og han kunne gå for egen maskin. Men naturen kallet, så 46-åringen urinerte på gaten foran politiet og fikk en klekkelig bot.

**ARENDAL: Sovnet foran kulturhuset

01.38 -** Politiet i Arendal måtte vekke en beruset person som sov foran Arendal kulturhus. Deretter kjørt de ham til en venn som lot ham sove der i stedet.

**KRISTIANSAND: Kjørte i fylla

01.42** — En 25-åring fra Oslo ble stoppet på Vågsbygdveien, mistenkt for å kjøre i påvirket tilstand. Mannen ble tatt med for å avlegge blodprøve.

**TVEDESTRAND: Slåsskamp

02.10** - To 19-åringer av lokal tilhørighet sloss foran apoteket i sentrum.

**KVINESDAL: Truet politiet

02.32 -** Vakter i Sarons dal ringte politet på grunn av at en beruset 23 år gammel mann fra Kristiansand laget bråk. 23-åringen ville heller ikke samarbeide med politiet. Han nektet å oppgi personalia, og truet polititjenestemennene. Mannen ble satt i arresten.

**ARENDAL: Problemer på akutten

02.53 -** Akuttmottaket ved sykehuset i Arendal måtte be politiet om hjelp for å få fjernet en beruset 21-åring fra Arendal. Han ble kjørt til noen venner som tok seg av ham.

**KRISTIANSAND: Høylytt fest

03.55 -** Politiet fikk klager fra flere naboer på grunn av høy musikk fra et hus i Bråvann. Men da politiet kom var det blitt stille.

**LYNGDAL: Tyveri

14.35 -** Politiet får inn melding om et tyveri i en bolig ved Rosfjord. Tyvene hadde fått med seg en grønn Viking jordfres. Politiet har ingen mistenkte i saken.

**GRIMSTAD: Stor fart

16.20 -** Politiets båtpatrulje stoppet en båtfører som hadde for høy fart. Båtføreren ble anmeldt.

**Arendal: Slått ned

22.40 -** Politiet får inn melding fra vitner om at en mann er blitt slått ned på E 18 ved Harebakken. Den fornærmede blir fraktet til Sørlandet sykehus i Arendal, hvor politiet vil prøve å finne ut grunnen til at han ble slått ned. Mannen som slo han ned skal ha forsvunnet fra åstedet i en bil.