20:18 Politiet får inn tips fra flere bilister at en bil kjører vinglete langs E 18 fra Timenesbakken på vei inn mot Kristiansand sentrum. En UP-patrulje fikk stoppet bilen og tatt vedkommende sjåfør med til stasjonen for nødvendinge prøver. Sjåføren er en 29 år gammel mann.

20:31 Også i Vigeveien i Kristiansand fikk politiet mistanke om promillekjøring da en sjåfør kjørte uregelmenter i trafikken.

20:59 Tre mopder i følge krasjer langs Setesdalsveien like før innkjørselen til Shell-stasjonen på Mosby, én mil nord for Kristiansand. Ingen av mopedførerne kom fysisk til skade.

21:06 En person bosatt i Vesterveien i Arendal kontakter politiet, og forteller at han holder på en innbruddstyv i sitt eget hus. Huseieren skal ha overrasket tyven da han var i huset. Innbruddstyven er en 25 år gammel mann, som vil bli avhørt tirsdag morgen.

22:14 Nesten på samme tidspunkt får politiet melding om villmannskjøring både i Vennesla og ved Lillesand. Kjøringen i Vennesla foregår i sentrum, mens folk i Lillesand klager over galmannskjøring ved Møglestuhallen. I Vennesla klarer ikke patruljen å finne bilene, mens en bilist blir tilsnakket i Lillesand.