KRISTIANSAND: Slagsmål ved 7 Eleven

MANDAL: Knuste butikkdør for tobakk

ARENDAL: Mann funnet blodig i hage

KRISTIANSAND: Innbrudd hos Vågsbygd helsetjeneste I løpet av natten har tyver knust et vindu til kontoret i Kirsten Flagstads vei og stjålet en bærbar pc.

**FLEKKEFJORD: Stjal pcer fra Dannevikveien

08.15** Tyver har tatt seg inn gjennom et vindu på baksiden av huset og stjålet to pcer.

MANDAL: UP-kontroller Politiet har i dag holdt kontroller i forbindelse med skolestart i Mandal og omegn. Ingen graverende forhold ble avdekket.

**GJERSTAD: Stjal bil fra Lunden

10.11** I løpet av det siste døgnet har en rød Mitsubishi Colt med registreringsnummer LH 68258 blitt stjålet.

**MANDAL: Pågrep mc-tyv

10.48** En mann ble pågrepet på Hartmark, mistenkt for å ha stjålet en motorsykkel. Mannen ble tatt med til avhør, og senere dimittert.

**KRISTIANSAND: Anmeldte tyveri

11.03:** En rød moped med registeringsnummer PS 9185 er stjålet fra Egsveien en gang mellom 19. og 21. august.

**KVINESDAL: Kjørte uten førerkort

11.40:** En politipatrulje i Kvinesdal observerte en kar de vet ikke har førerkrot. Den 26 år gamle mannen fra Kvinesdal vil bli anmeldt for forholdet.

**GJØVDAL: Betongbil kjørte av veien

12.08:** En betongbil havnet i grøfta da den møtte en buss. Viking Arendal er nå på stedet for å tømme betongbilen slik at den kan komme seg opp på veien igjen.

**KRISTIANSAND:

13.21:** En patrulje i Kristiansand forsøkte å stoppe en motorsykkel som kjørte på en uforsvarlig måte. Motorsyklisten nektet å stoppe, og politiet fulgte etter. Av sikkerhetshensyn ble forfølgelsen avsluttet da de kom inn i Kristiansand sentrum. Politiet fikk tatt registeringsnummeret, og vil forfølge saken videre.