**ARENDAL: Melding om husbråk

00.03** Politiet måtte rykke ut til en bolig i Hylleveien, etter meldinger om støy fra en ungdomsfest. Ungdommene roet seg da politiet kom.

**LILLESAND: Ødela søppeldunk

00.22** En mann er anmeldt etter at han gjorde skadeverk på en søppeldunk ved Beddingen i Lillesand.

**KRISTIANSAND: Knuste rute

00.30** En person ble pågrepet etter at vedkommende hadde knust en rute i en inngangsdør i Festningsgaten. Vedkommende erkjente skadeverket, og var villig til å gjøre opp for seg.

**MANDAL: Stjal brus og is

00.40** To menn på 29 og 44 år ble pågrepet av politiet etter et innbrudd på Nødings delikatesse. Mennene var da i besittelse av brus og is.

TVEDESTRAND: Fastklemt bilfører brant inne etter frontkollisjon

**MANDAL: Skadeverk på bil

02.05** En bil som stod parkert i Bryggegata i Mandal ble utsatt for skadeverk. Politiet har et navn å gå etter, og vil etterforske saken videre.

**SØGNE: Bråk mellom gjester

02.07** En person ble kjørt hjem av politiet etter at det oppstod bråk mellom gjester på Høllen brygge.

**KRISTIANSAND: Stjålet kredittkort

02.30** En person ble oppdaget av betjeningen på Caledonien da vedkommende ville betale med et stjålet kredittkort. Vedkommende stakk fra stedet, men politiet etterforsker saken.

**MANDAL: Slåssing i sentrum

03.19** Flere kamphaner begynte å slåss i Store Elvegate, men roet seg da politiet kom til stedet.

**KRISTIANSAND: Mistenkelig fisking

05.00** Politiet fikk melding om at to personer drev med mistenkelig oppførsel på Tangen. Det viste seg imidlertid at det var to polakker som fisket. De ble bedt om å skaffe seg fiskekort.

**KVINESDAL: Bil stjålet

08.00** En Mercedes 200E med registreringsnummer PX 39729 ble meldt stjålet fra Myrvegen. Tyveriet skal ha skjedd i løpet av natt til lørdag.