KRISTIANSAND: Spyttet på dørvakt

00.06: Politiet ble tilkalt da en kvinne som hadde blitt nektet adgang på Victoria pub, oppførte seg ufint. Kvinnen spyttet blant annet på vaktene, og de vil vurdere å anmelde henne.

LYNGDAL: Satt i arresten etter festbråk

00.31: Politiet ble tilkalt til et bolighus i Nordliveien på gunn av en bråk på en fest. En 17 år gammel beruset gutt ble fjernet fra festen av politiet. Han oppførte seg ikke pent, og ble derfor satt i arresten.

ARENDAL: Knust butikkvindu

00.43: Noen har knust vinduet i butikken Ingemann Ellingsen. Det er ikke tegn til at noen har tatt seg inn i butikken. Eieren er kontaktet, og vil ta seg va saken.

KRISTIANSAND: Kvinne gikk berserk

01.11: En beruset kvinne på 20 år gikk berserk på utestedet Havana Etcetera, og måtte holdes fast av dørvaktene. Kvinnen ble hentet av politiet, og satt i arresten.

MANDAL: Sykkeltyv på ferde

01.31: En mann skrudde fra hverandre flere sykler utenfor Mandal videregående skole. Mannen skal ha gått fra stedet med en sykkel, og politiet fikk senere tak i han. Mannen skal ha gitt en noe vag forklaring på hva han gjorde med sykkelen, og politiet mistenker han for sykkeltyveri.

VENNESLA. Ville ikke betale for taxituren

01.39: En person nektet å betale for seg etter å ha tatt taxi i Vennesla. Politiet ble tilkalt, og mannen gjorde etter hvert opp for seg.

KRISTIANSAND: Forsøkte å tenne på brennbar væske

01.36: En person skal ha forsøkt å tenne på en kanne med brannbar væske ved Grim skole. Vedkommende var borte fra stedet da politiet kom, og de har ingen mistenkte.

ARENDAL: Hentet i ambulanse fra drosjekø

01.46: En kvinne hadde problemer, og ble dårlig da hun stod i drosjekø i Arendal. Kvinnen ble brakt til sykehuset i ambulanse.

KRISTIANSAND: Slåsskamp i Markens

01.50: Natteravner melder fra om slåssing i Markens. Da politiet kom til stedet var kamphanene skilt. Politiet har notert seg et navn i saken, og det vil mulig foreligge en anmeldelse senere.

KRISTIANSAND: Innbruddsalarm i våpenforretning

01.53: Innbruddsalarmen gikk i en våpenforretning i Dronningensgate. Det viste seg at noen hadde forsøt å knuse vinduet der. De lyktes ikke, men etterlot seg et stort merke i glasset.

ARENDAL: Satt i fyllearresten

02.37: En beruset mann som nekter å fjerne seg blir innbrakt fra Syrdalens hjørne, og satt i fyllearresten.

KRISTIANSAND: Overstadig beruset

02.45: En overstadig beruset mann på 20 år i Rådhusgata ble innnbrakt av politiet.

KRISTIANSAND: Pågrepet med narkotika

03.02: I Vestre strandgate pågrep politiet to menn fra Kristiansand, på henholdsvis 18 og 24 år, for bruk og besittelse av narkotika.

KRISTIANSAND: Butikktyv stakk av

03.24: En person stakk av etter å ha blitt tatt for butikktyveri på Parko. Politiet fikk tak i vedkommende, og fikk personalia. Parko vil anmelde tyveriet.

ARENDAL: Slåsskamp i drosjekø

03.29: Politiet måtte stoppe en slosskåmp i drosjekøen. To navngitte personer vil bli anmeldt etter episoden.

KRISTIANSAND: Stjal cola på 7-Eleven

03.39: Vaktene på 7-Eleven hadde problemer med noen personer i forbindelse med butikktyveri. Personene hadde stjålet colaflasker, og ville ikke levere dem tilbake eller betale for seg. Politiet ble da tilkalt for å ordne opp. Butikktyvene ble ikke innbrakt, men 7-Eleven vurderer om de vil anmelde dem.

GRIMSTAD: Tysker tisset på gaten

03.41: En tysk statsborger ble anmledt av politiet for urinering på offentlig sted.

KRISTIANSAND: Angrep folk i drosjekø

03.52: En beruset person angrep folk i drosjekøen utenfor Ernst Hotell. Politiet ordnet opp på stedet, og ingen av de berørte ønsket å anmelde personen.

**KRISTIANSAND: Slåssing i Dronningensgate

03.58:** Politiet fikk melding om at flere personer slåss i Dronningensgate. Politiet så imidlertid ingen slåsskjemper da de kom til stedet.

KRISTIANSAND: Gjenklistret øye etter slåsskamp

04.29: En beruset mann dukket opp på politivakta med blod i ansiktet og gjenklistret øye. Han fortalte at han hadde kommet i krangel med en kvinne i Henrik Wergelandsgate. Hun hadde slått til han, og han slo tilbake. Det hele endte opp med at flere ungdommer angrep han, og påførte han skader. Mannen ble kjørt til legevakten for behandling, og vil bli avhørt på et senere tidspunkt.

FROLAND: Brann i villa

05.20: Det oppstod brann i en villa på Mjølhus i Froland. Huset skal ligge ved siden av Nidarhall, og er en kommunal bolig. Brannvesenet fikk slukket brannet, men huset er utbrent inni. Beboerne skal ikke ha vært hjemme da brannen oppstod, og ingen ble skadet i brannen. Politiet har avsperret området rundt huset, og krimtekniske undersøkelser vil bli utført senere.

VENNESLA: Fyllekjørte på moped

05.31: En 25 år gammel mann fra Vennesla ble stoppet da han kjørte moped. Politiet mistenker han for promillekjøring, og han ble tatt med for å avgi nødvendige prøver.

KRISTIANSAND: Stjal cola på 7-Eleven

07.51: Vaktene på 7-Eleven observerte tre personer som stjal en flaske cola hver. De betalte for seg da vaktene ba dem om det, men etterpå truet de vaktene. Politiet ble da tilkalt for å ordne opp. De fikk personalia på butikktyvene, og 7-Eleven vil anmelde forholdet.

ARENDAL: Knust vindu i auksjonsforretning

07.55: Noen har knust vinduet inn til Arendal auksjonsforretning. Det ser ikke ut til at de har vært inne og tatt noe, men hullet i vinduet er stort nok til at noen kan spasere inn. Vinduet sikres av glassmester.

KRISTIANSAND: Bil på tvers i veien

09.13: En bil stod fast på tvers av veien ved Grotjønn. Det var ingen personer i eller ved bilen da politiet kom til stedet. Politiet tror bilen har havnet i fjellveggen, og snurret rundt. Bilen ble tauet inn, og politiet vil bruke registreringsnummeret til å finne ut hvem som var i bilen.

RISØR: Forlatt bil i grøfta

09.55: Politiet fant en bil i grøfta på riksvei 410/411. Bilen var forlatt, og politiet vil som i saken over bruke registreringsnummeret til å finne ut hvem som har kjørt bilen.