KRISTIANSAND: — Vi har fått inn to bud hittil. Det siste er på 2,8 millioner og står til torsdag, sier megler Gustav Sædberg jr. til fvn.no.

10 interesserte

Det er Meglerhuset Sædberg som har påtatt seg oppdraget med å selge hytta, hvor pengene går til Baaslands konkursbo. Det er bobestyrer etter Baaslands konkurs som har kontaktet Sædberg. Likevel er det Baasland selv som må betale Sædberg meglerhonorar, som er like mye som det alle andre betaler.

— Det er klart at dette er en spesiell sak, men jeg forholder meg profesjonelt, og har påtatt meg dette som et vanlig oppdrag, sa Sædberg til fvn.no for en måned siden, da han hadde tatt på seg oppdraget.

Sædberg forteller at det er rundt 10 personer som vurderer denne hytta i Kragevika med utsikt mot Østergapet, som ligger ute til salg for 3,1 millioner på finn.no. Det er 300 000 over siste bud.

- Spesiell eiendom

Megleren vil likevel ikke være med på at salgene går tregt for tiden.

— Markedet er ikke så ille som media vil ha det til. Det er ikke akkurat sesong for slike hytteeiendommer nå, og det kan slå begge veier; Det er færre kjøpere, men også færre selgere, som gjør at det er mindre konkurranse. Dette er en spesiell eiendom, og det er ikke mange hytter til salgs på Flekkerøy, sier Sædberg jr.