KRISTIANSAND: Faren kom inn på rommet hennes. Låste døren og gjennomførte overgrepene. En gang glemte han å låse døra. Da kom mor hjem og hindret nok en overgrep.

Den 15 år gamle jenta betrodde seg til en venninne. Men hun bar på hemmeligheten om voldtektene helt til hun falt sammen på skolen et par år senere. En tante kom og hentet henne. Da brast det for jenta. Hun fortalte tanten om overgrepene.

Faren ble konfrontert med det datteren hadde fortalt i en samtale med kona, svigerinnen og hennes forlovede. Han erkjente da å ha hatt samleie. Senere har han nektet dette i avhør hos politiet og i retten.

Den 15 år gamle jenta gjorde desperate forsøk på å unngå at faren voldtok henne, men klarte det ikke. Hun er ifølge dommen mot faren i tingretten meget sterkt preget av det som har skjedd.

Retten skriver at datteren kort tid etter overgrepene sommeren 2006 å få kraftige anfall med kramper, rykninger og tung pust.

« Deretter besvimte hun for så å være uten bevissthet i lengre tid, av og til opp til et par timer. Fornærmede forklarte i retten at det starter som regel med at hun blir svimmel og kald på fingertuppene før hun får kramper. I situasjoner hvor det er snakk om far / datter problematikk på skolen får hun lett anfall. Først etter flere måneder skjønte fornærmede at dette kunne ha sammenheng med hva faren hadde gjort med henne».

Tingretten har gitt jenta 150.000 kroner i oppreisningserstatning. Mor og far er nå separert.