ARENDAL: Kontanter, matvarer, tobakk og godteri skal ha forsvunnet fra butikken etter stengetid. Det som forsvant skal den 19 år gamle mannlige butikkmedarbeideren ha gitt til sin narkotikaavhengige søster.

Agderposten skriver at det totalt skal være snakk om verdier for 12.600 kroner som har forsvunnet fra 7-Eleven Arendal. Da bedrageriet ble oppdaget fikk mannen sparken, og skal i tillegg ha blitt presset for penger.

Butikksjefen skal ha krevd at mannen kunne betale 50.000 kroner mot å slippe politianmeldelse, melder avisen.

– Jeg tilstår å ha stjålet pengene, men jeg synes det er urimelig at jeg blir presset til å tilbakebetale 50.000 kroner. Derfor kommer jeg til å anmelde daglig leder hos 7-Eleven, Thomas Watering, for utpressing, sier den unge mannen til avisen.

7-Eleven-sjefen bekrefter overfor VG Nett at det ble fremlagt krav om at 19-åringen skulle betale 12.600 kroner for hver av månedene han hadde jobbet ved butikken.

Mannen signerte avtalen, men skal senere ha angret seg.

– Han fikk tilbud om å gjøre opp for seg og komme seg videre i livet. Jeg blir fremstilt som den slemme i denne saken, selv om det er min tidligere ansatte som har gjort seg skyldig i underslag, sier Watering til VG nett.

Både politiet og 7-Eleven reagerer på måten saken er håndtert og hos kioskeieren.

– Det kan få konsekvenser for den daglige lederen, sier kommunikasjonsdirektør Solfrid Flateby i Reitan Servicehandel til VG Nett.