KRISTIANSAND: — Ifølge betjeningen var vedkommende til stor sjenanse både for kundene og de ansatte, sier operasjonsleder Asbjørn Enoksen til fvn.no.

Politiet rykket ut til stedet, og kastet vekk inntrengeren.

— Betjeningen fortalte at de hadde store problemer med dette, sier Enoksen.

**ARENDAL: Syklist påkjørt

09.20** En syklist ble påkjørt i Vestre Gate mandag formiddag. Ifølge politiet ble mannen påført skrubbsår i sammenstøtet med bilen, men han skal ikke være alvorlig skadet. Det var bilføreren som meldte i fra.

**GRIMSTAD: Båt stjålet

10.53** En båteier ved Moisanden Camping er blitt frastjålet en Steady med en fire hesters påhengsmotor.

**GRIMSTAD: Bil med to ulike skilter

11.19** Observante forbipasserende kontakter politiet og forteller at en mann ligger og sover i en bil i Grefstadvika. Ifølge innringeren er det to ulike skilter påmontert bilen. Ved nærmere undersøkelse kan politiet slå fast at skiltene er stjålet. Mannen blir tatt med til lege for blodprøve, og politiet mistenker at mannen har kjørt i ruspåvirket tilstand.

**ARENDAL: 4-åring kastet stein på buss

11.48** En bussjåfør ringer politiet og sier en gutt har kastet stein på bussen slik at det ene sidevinduet knuste. Noen timer senere ringer en mor og forteller at det er hennes fire år gamle sønn som har kastet stein. Ifølge moren forsøkte han å kaste over veien, men synkroniseringen i kastet var heller dårlig. Et uhell med andre ord.

**BYKLE: Innbrudd i leilighet

21.09** Tyver har i løpet av helga tatt seg inn i en bolig på Hovden og stjålet et pengebeløp. Saken blir undersøkt.

**KRISTIANSAND: Tatt med hasj

13.21** En mann og en kvinne blir innbrakt til Kristiansand politistasjon. De to ble tatt med mindre mengder hasj i Holbergs gate.

**VEGÅRDSHEI: Innbrudd i hytte

12.30** En fortvilt hytteeier forteller at det har vært innbrudd i hytta hans mellom Myre og Eptevann. Det er stjålet en dvd-spiller. Mannen mener andre hytteeiere bør sjekke hyttene sine.

**FROLAND: Innbrudd i bolig

13.55** En huseier på Reiersøl har hatt uvedkommende i huset sitt. Det er stjålet en bærbar pc, en tv og en dvd-spiller.

**ARENDAL: Forfalsket resept

14.07** En mann forsøkte mandag formiddag å få ut medisiner ved å benytte seg av en falsk resept på et apotek i Arendal. Mannen skal også ha forsøkt det samme på andre apotek i byen. 36-åringen ble tatt med til stasjonen og må forklare seg.

**KRISTIANSAND: Stoppet på uregistert moped

14.31** En mann blir stoppet på en uregistrert moped i Kongsgård Allé. Mannen kan ikke oppgi hvem som er eier av Gileraen, og politiet tok beslag i mopeden. Saken blir videre etterforsket.

**SØGNE: Jolle funnet igjen

14.19** En mann ringer politiet og forteller at han har funnet en 10 fots jolle ved Songvår. Båten er ødelagt, og politiet klarer å finne ut at jolla ble stjålet fra Flekkerøy i august i år.

**SONGDALEN: Kjørte uten førerkort

13.15** Politiet observerer en kjenning som er ute på biltur. Ifølge politiet har ikke mannen førerkort, og de forsøker å stoppe vedkommende. Han stikker da fra stedet, men politiet tar ikke opp jakten ettersom de vet hvem mannen er.

**SONGDALEN: Innbrudd i hytte

16.09** Tyver har vært inne i hytta til Songdalen jeger- og fiskeforening. Det er usikkert hva som er stjålet. Tyvene har tatt seg inn ved å sparke opp inngangsdøra.

**TVEDESTRAND: Stjal ytterjakke

16.12** En kvinnen forsøkte å stjele to jakker fra en butikk i byen mandag formiddag. En i betjeningen klarte å snappe en av jakkene fra kvinnen, men hun kom seg unna med den andre. Jakken har en verdi av omkring 1300 kroner, og saken blir anmeldt.

KRISTIANSAND: Stjal lyker og urner

Tyver har i løpet av natt til mandag stjålet urner og pyntegjenstander fra diverse boliger i Njords vei. Tyveriet ble oppdaget fordi flere hunder laget leven mens tyvene var rundt i hagene.

**KRISTIANSAND: Stjålet moped

17.25** Tyver har i løpet av mandag stjålet en Honda moped med kjennetegn PU 5891. Kjøretøyet stod parkert utenfor Liatjønn barnehage.